Site icon NewsIT

Μαγνησία: Σκότωσαν με φόλες 10 σκυλιά και γάτες στην Κερασιά

06.09.2024 | 09:04
Μαγνησία: Σκότωσαν με φόλες 10 σκυλιά και γάτες στην Κερασιά

ÁÑÃÏÓ- Áôñüìçôï ôï ãáôÜêé ðïõ ôñþåé ìáæß ìå ôï óêýëï. (Eurokinissi-ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ ÂÁÓÉËÇÓ)

Οι ασυνείδητοι δράστες έριξαν φόλες μέσα σε κομμάτια από κρέας. Ανάστατη η Κερασιά στη Μαγνησία, από τις εικόνες φρίκης, σε δρόμους και γειτονιές της περιοχής.

Οργή στη Μαγνησία και την Κερασιά για το έγκλημα που αποκαλύπτεται. Άγνωστος ή άγνωστοι δράστες έριξαν φόλες σε δρόμους και σκότωσαν σκυλιά και γάτες. Αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα, που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο. Υπάρχουν φόβοι ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα βρεθούν και άλλα δολοφονημένα ζώα. Κάτοικοι της περιοχής «Κερασιά» ζητούν από τις Αρχές να ερευνήσει το θέμα εξονυχιστικά και να εντοπιστούν εκείνοι που έβαλαν την «υπογραφή» τους, στην κτηνωδία. Μέχρι στιγμής πάντως οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει.

Όπως έγινε γνωστό, τουλάχιστον δέκα σκυλιά και πολλές γάτες δηλητηριάστηκαν τις τελευταίες 48 ώρες στην περιοχή της Κερασιάς στη Μαγνησία, με τους κατοίκους να βρίσκουν φόλες μέσα σε κομμάτια από κρέας ακόμα και στις αυλές των σπιτιών τους.

Υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός των δολοφονημένων ζώων θα αυξηθεί σημαντικά, καθώς λείπουν από το χωριό και άλλα σκυλιά ενώ τα γαυγίσματα έχουν σιγήσει σε ολόκληρη την περιοχή. Η πλατεία και οι αυλές των σπιτιών γέμισαν με νεκρά ζώα. Δεν δολοφονήθηκαν μόνο τα αδέσποτα, αλλά και ορισμένα δεσποζόμενα ζώα.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και ζητούν να εντοπιστούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το gegonota.news, χθες (05-09-2024) κατατέθηκε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου, ενώ ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Βόλου.

Όλα τα ζώα ήταν με αφρούς στο στόμα, δείγμα ότι δηλητηριάστηκαν από φόλα. Χαρακτηριστικά το τελευταίο σκυλάκι, βρήκε μαρτυρικό θάνατο μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων ανάμεσά τους και παιδιά.

Φιλόζωοι έχουν τραβήξει μια σειρά από ανατριχιαστικές φωτογραφίες, τις οποίες προσκόμισαν στην αστυνομία. Το θέμα έχει εξοργίσει μικρούς και μεγάλους στην Μαγνησία. Όλοι περιμένουν να μάθουν ποιοι ευθύνονται και γιατί προχώρησαν σε αυτή την αδιανόητη βαρβαρότητα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version