Site icon NewsIT

Μανούσος Βολουδάκης: Στιγμές συγκίνησης στο μνημόσυνο των 40 ημερών στα Χανιά

19.03.2023 | 19:23
Μανούσος Βολουδάκης: Στιγμές συγκίνησης στο μνημόσυνο των 40 ημερών στα Χανιά

Το μνημόσυνο τελέστηκε στα Χανιά με τη θλίψη να αποτυπώνεται στα πρόσωπα της συζύγου, των παιδιών και των στενών φίλων του Μανούσου Βολουδάκη…

Το 40μερο μνημόσυνο του Μανούσου Βολουδάκη τελέστηκε το πρωί στη Μητρόπολη Χανίων. Η σύζυγος, τα παιδιά του, λοιποί συγγενείς, φίλοι και φορείς βρέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στα Χανιά για να τιμήσουν τη μνήμη του και να προσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως.

Στο μνημόσυνο παρέστη μεταξύ άλλων και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, που βρέθηκε στα Χανιά και για το μνημόσυνο των Βενιζέλων.

Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ, εκλεγμένος στα Χανιά. Έδινε μάχη το τελευταίο διάστημα με σοβαρό πρόβλημα υγείας, σε νοσοκομείο. Δίπλα του είχε τη σύζυγο και τα τρία του παιδιά. Η μάχη του βουλευτή από ένα σημείο και μετά έγινε άνιση και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο οργανισμός του δεν άντεξε.

O 57χρονος πολιτικός ήταν παντρεμένος με τη δικηγόρο Σέβη Αμανατίδου και πατέρας τριών παιδιών, του Γιώργου, του Σήφη, και της Δάφνης. Ο Μανούσος Βολουδάκης, σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατείχε μεταπτυχιακό τίτλο (Master’s) στην Πολιτική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ της Αγγλίας. Εργάστηκε ως Οικονομολόγος.

Εκλέχθηκε πρώτη φορά βουλευτής Χανίων με τη ΝΔ το 2007. Επανεξελέγη στις διπλές εκλογές του 2012, καθώς και τον Ιούλιο του 2019. Στην τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο συμμετείχε στις εξής επιτροπές της Βουλής: στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, στην ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στην ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς και στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.

Πηγή: flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version