Site icon NewsIT

“Μας καταστρέψατε”! Συνταξιούχοι έκαψαν τα ειδοποιητήρια Κατρούγκαλου μπροστά στον Υπουργό Υγείας [pics,vid]

04.11.2016 | 16:35
ΦΩΤΟ από το FlashNews

ΦΩΤΟ από το FlashNews

Σε κλίμα έντασης, φωνάζοντας "ντροπή σας" και "μας καταστρέψατε" συνταξιούχοι, εργαζόμενοι στην υγεία και πολίτες επιτέθηκαν φραστικά στην κυβέρνηση και στον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, κατά την άφιξη του σήμερα στο ΠΑΓΝΗ.

Μάλιστα κάποιοι εκφράζοντας την αγανάκτησή τους, έκαψαν τα ειδοποιητήρια του Κατρούγκαλου μπροστά στον Υπουργό.

Ο κ. Ξανθός μετά τη… “θερμή” υποδοχή που του επεφύλαξαν, δήλωσε: “Είναι δικαιολογημένη και αναμενόμενη η αντίδραση του κόσμου. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Έχουμε την ωριμότητα σε μια δύσκολη φάση να αναζητήσουμε διαύλους επικοινωνίας αλλά και συνεννόησης. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, η πολιτική ηγεσία οφείλει να ακούσει τις αντιδράσεις και τις απόψεις του κόσμου. Υπάρχουν περιθώρια γόνιμου και πολιτισμένου διαλόγου”.

Νωρίτερα ο κ. Ξανθός είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στο κτίριο της Περιφέρειας, παρουσία της διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του βουλευτή Ηρακλείου Νίκου Ηγουμενίδη. Ο Υπουργός Υγείας μετά το τέλος της σύσκεψης, χαρακτήρισε την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη πολύ εποικοδομητική και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στο ΕΣΥ και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα.

Για το μεγάλο έργο ολοκλήρωσης της νέας πτέρυγας του Βενιζελείου Νοσοκομείου ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε ότι μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται η δημοπράτηση της Β΄φάσης. 

Πηγή: FlashNews

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version