Τοπικά Νέα

Με αίμα βάφτηκε ο δρόμος Ισθμού – Επιδαύρου: Σκοτώθηκε νεαρός μοτοσικλετιστής

Δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο στους δρόμους της Κορινθίας, μέσα σε λίγες ώρες. Τραγικό θάνατο βρήκε νεαρός μοτοσικλετιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv, ο άτυχος δικυκλιστής κινείτο στο 31ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ισθμού – Επιδαύρου, στο ύψος του Σοφικού.

Ξαφνικά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε μια ελιά. Αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Click4more: Κορινθία: Φορτηγό βγήκε από τον δρόμο – Οδηγός και συνοδηγός απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον νεαρό άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα