Site icon NewsIT

Με ποδήλατα και άλογα στη Βόλβη (ΦΩΤΟ)

13.04.2014 | 17:36
ΦΩΤΟ από ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΦΩΤΟ από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Για δεύτερη χρονιά, ιππείς και ποδηλάτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Βόλβης και πήραν μέρος στην 2η Έφιππη Παραλίμνια Πορεία "Δημήτριος Τσαούσης". Περίπου 25 ιππείς με τα άλογα του Ιππικού Ομίλου "Απολλώνια Ίλη" και 25 ποδηλάτες διένυσαν την ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και ιστορικού ενδιαφέροντος παραλίμνια διαδρομή της Βόλβης.

Ξεκινώντας το πρωί από το Βυζαντινό Κάστρο της Ρεντίνας, συνέχισαν μέσα από τα διαμορφωμένα μονοπάτια στο δάσος και έφθασαν στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου.

“Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβάλλουμε τις ομορφιές της λίμνης Βόλβης και των παραλίμνιων οικισμών,όπως η Απολλωνία, περιοχή στην οποία ο Μέγας Αλεξάνδρος, σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές, εκπαίδευε τα άλογά του, επειδή το χώμα της λίμνης έκανε καλό στα πέλματά τους” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Βόλβης, Δημήτρης Βασιλάκης.Επιδίωξη του Οργανισμού και του Ιππικού Ομίλου που διοργάνωσαν για δεύτερη φορά την έφιππη πορεία στη μνήμη του προέδρου της κοινότητας Απολλωνίας, Δημήτρη Τσαούση είναι η εκδήλωση να γίνει θεσμός στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνια της Ελλάδας στη σελίδα του Newsit Τοπικά Νέα

Θανατηφόρα σύγκρουση στην Πάτρα – Ένας νεκρός, μία τραυματίας

Στα δύο ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας – Απεργία και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας (VIDEO)

Χαλκιδική: 73χρονος κυκλοφορούσε “φορτωμένος” όπλα και χασίς

Λευκάδα: Έψαχναν ναρκωτικά, βρήκαν όπλα

Τραγωδία στη Ναύπακτο – Ο πατέρας σκοτώθηκε, ο γιος χαροπαλεύει

Έβρος: “Φούλαραν” τη βάρκα με ηρωίνη…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version