Site icon NewsIT

Μεσολόγγι: Συλλήψεις για ναρκωτικά

18.02.2010 | 17:37
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αρχές έπιασαν τέσσερα άτομα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη, το άτομο που συνέλαβαν φέρεται να διακινούσε χασίς σε χρήστες του Μεσολογγίου και του Αγρινίου.
Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του βρέθηκε ακατέργαστο χασίς εξακοσίων σαράντα τριών γραμμαρίων, ένα χάπι του φαρμάκου VULBEGAL των 2 mgr και ενάμιση δισκίο του φαρμάκου LEXOTANIL των 3 mgr .
 
Στη δεύτερη περίπτωση, οι αρχές συνέλαβαν δύο άτομα ηλικίας  28 και 34 χρόνων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών χαπιών σε χρήστες της περιοχής Μεσολογγίου.
Στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν σαράντα έξι χάπια του φαρμάκου VULBEGAL των 2 mgr και 22 του φαρμάκου HIPNOSTEDON του 1 mgr .
Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δεύτερου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα  γυάλινο μπουκαλάκι με τέσσερα χαπάκια μεθαδόνης των 5 mgr , ένα δισκίο του φαρμάκου HIPNOSTEDON του 1 mgr , εβδομήντα εννιά χάπια LEXOTANIL των 6 mgr , δεκατέσσερα δισκία LEXOTANIL των 1,5 mgr και εξήντα δύο δισκία STEDON .
 
Η τέταρτη και τελευταία σύλληψη έγινε στην περιοχή Σταμνά Αιτωλ/νίας. Πρόκειται για έναν άνδρα που φέρεται να διακινούσε ποσότητες ηρωνης σε χρήστες του Μεσολογγίου και του Αγρινίου. Αστυνομικός προσποιήθηκε τον αγοραστή και πήρε από το δράστη μία συσκευασία με  ηρωίνη 17,5 γραμμαρίων έναντι τριακοσίων ευρώ.
Μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με 15,2 κιλά ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των διακοσίων ογδόντα ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.
Δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Μεσολογγίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version