Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Ισχυροί σεισμοί έως 5,3 Ρίχτερ στην Μεθώνη!

Ο πρώτος σεισμός, με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο της Μεθώνης, έγινε στις 14.23 το μεσημέρι...

Ομαλά δείχνει να εξελίσσεται η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της Πυλίας, όπου το μεσημέρι, σημειώθηκε ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που ταρακούνησε στην κυριολεξία όλη την Μεσσηνία, ενώ η δόνηση ήταν αισθητή στην νότια Αρκαδία και τη Λακωνία.

Έχουν καταγραφεί ισχυροί μετασεισμοί, οι οποίοι έγιναν αισθητοί σε όλη την Μεσσηνία. Σύμφωνα με το Ευρω-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, οι δονήσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή είναι: στις 15:02 δόνηση 4,6 βαθμών, στις 15:12 δόνηση 3,3 βαθμών, στις 15:44 δόνηση 2,8 βαθμών, στις 18:06 δόνηση 4,8 βαθμών και ή τελευταία δόνηση στις 18:41 μεγέθους 3 βαθμών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Πύλου – Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από την σεισμική δόνηση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα