Site icon NewsIT
20:32 | 04.08.16

Μεταφέρονται στην Πάτρα τα δύο τραυματισμένα παιδάκια από το τροχαίο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Newsit Newsroom

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκαν εσπευσμένα τα δύο παιδιά της οικογένειας που τραυματίστηκε στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Πούντας Καλαβρύτων σήμερα το απόγευμα, όταν το αυτοκίνητο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του, ανετράπη και έπεσε σε χαράδρα ύψους 30 μέτρων.

Συνολικά πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 5.30 το απόγευμα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, στο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ενήλικες και τρία παιδιά, από 7 μέχρι 14 ετών. Το ένα από αυτά τραυματίστηκε σοβαρά στη σπλήνα.

Αρχικά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αιγίου, με τους ιατρούς να κρίνουν απαραίτητη και άμεση τη μεταφορά δύο εκ των παιδιών, ηλικίας 7 και 14 χρόνων στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου κι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών χρειάστηκαν περίπου 2 ώρες για να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους.

Πηγή: Tempo24

 

 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version