Site icon NewsIT

Μηλιές Πηλίου: Υποχώρησε ο δρόμος στο πάρκινγκ και εγκλωβίστηκαν 10 οχήματα

15.08.2024 | 11:39
Μηλιές Πηλίου: Υποχώρησε ο δρόμος στο πάρκινγκ και εγκλωβίστηκαν 10 οχήματα

Σοβαρά προβλήματα σε πάρκινγκ στις Μηλιές Πηλίου, με 10 οχήματα τουριστών, να έχουν εγκλωβιστεί. Οι εικόνες από το σημείο δείχνουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Περιπέτεια στις διακοπές για τουρίστες που είχαν αφήσει τα οχήματά τους, σε πάρκινγκ, στις Μηλιές Πηλίου. Τμήμα του δρόμου στο σημείο κατέρρευσε, με αποτέλεσμα όλα τα αυτοκίνητα, να παραμένουν από νωρίς το πρωί του Δεκαπενταύγουστου εγκλωβισμένα. Δεν υπήρξε τραυματισμός, με τις εργασίες να συνεχίζονται, ώστε οι οδηγοί να μπορέσουν σύντομα να βρουν διέξοδο. Τα οχήματα που παραμένουν αποκλεισμένα είναι σύμφωνα με πληροφορίες 10.

Το σημείο της υποχώρησης βρίσκονταν στον «αέρα» μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου και για πολύ καιρό το πάρκινγκ παρέμενε κλειστό.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες άνοιξε, ενδεχομένως για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες στάθμευσης λόγω του τουριστικού ρεύματος, με αποτέλεσμα στις 07:00 το πρωί ιδιοκτήτες ξενώνων να αντικρίσουν την ζημιά και να ενημερώσουν την Αστυνομία, η οποία τοποθέτησε προστατευτικές κορδέλες.

Σύμφωνα με το gegonota.news, αμέσως μετά ειδοποιήθηκε ο Δήμος Ν. Πηλίου και οι αρμόδιες υπηρεσίες του μετέβησαν στο σημείο και μέχρι το απόγευμα θα γίνει προσπάθεια προσωρινής αποκατάστασης του δρόμου, ώστε να μπορέσουν τα 10 εγκλωβισμένα αυτοκίνητα να αποχωρήσουν.

Ευτυχώς, από την υποχώρηση του δρόμου δεν υπέστησαν ζημιές τα σταθμευμένα αυτοκίνητα, που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι οχήματα επισκεπτών στην περιοχή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version