Site icon NewsIT

Μήλος: 37χρονος υπάλληλος καταγγέλλει 42χρονο εργοδότη ότι τον χαστούκισε και τον θώπευσε στα γεννητικά του όργανα

22.08.2024 | 12:14
Μήλος: 37χρονος υπάλληλος καταγγέλλει  42χρονο εργοδότη ότι τον χαστούκισε και τον θώπευσε στα γεννητικά του όργανα

Η Μήλος στο επίκεντρο μετά την καταγγελία που έκανε 37χρονος. Όπως είπε αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν ο εργοδότης του, τον χαστούκισε και τον θώπευσε στα γεννητικά όργανα.

Ανάστατη η Μήλος από την καταγγελία που έκανε 37χρονος σε βάρος του εργοδότη του. Ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε επίθεση στο κατάστημα που εργαζόταν, με τον ίδιο να παραιτείται, πριν κάνει την καταγγελία στην αστυνομία. Οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα και σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν την αλήθεια, παίρνουν καταθέσεις και εξετάζουν εικόνες από κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης.

Μετά την καταγγελία που έκανε ο 37χρονος υπάλληλος καταστήματος στα Απολλώνια της Μήλου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 42χρονου ιδιοκτήτη.

Όπως κατήγγειλε ο 37χρονος, το διάστημα από 15 Ιουνίου έως 17 Αυγούστου του 2024 που εργαζόταν στο κατάστημα, δέχτηκε χαστούκι από τον εργοδότη του, ενώ ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο 42χρονος τον θώπευσε στα γεννητικά του όργανα και τον συκοφάντησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η υπόθεση περνά πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης, με τον 42χρονο να αρνείται το περιεχόμενο της καταγγελίας και τον 37χρονο, πρώην υπάλληλό του, να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version