Site icon NewsIT

Μοίρασαν τρόφιμα στους απόρους της Ξάνθης (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

14.12.2013 | 15:48
Μοίρασαν τρόφιμα στους απόρους της Ξάνθης (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ολόκληρη κερκίδα του κλειστού Γηπέδου «Φίλιππος Αμοιρίδης» γέμισαν το πρωί του Σαββάτου άποροι πολίτες, δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που υλοποιεί ο Δήμος Ξάνθης.

Πριν καλά, καλά βγει ο ήλιος οι δικαιούχοι άρχισαν να συρρέουν έξω από το Γήπεδο, περιμένοντας να ξεκινήσει η διάθεση των τροφίμων, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 8.00 το πρωί.

Όπως γράφει το ThrakiToday, συνολικά ο Δήμος Ξάνθης προχωρά στη διάθεση τροφίμων σε 1.600 περίπου δικαιούχους, που υπέβαλαν τα σχετικά δικαιολογητικά και έλαβαν την αντίστοιχη έγκριση από το πρόγραμμα.

Ζυμαρικά, όσπρια και γαλακτοκομικά ήταν μερικά από τα βασικά είδη τροφίμων τα οποία οι υπάλληλοι του Δήμου αφού πρώτα τοποθετούσαν σε μεγάλες μαύρες σακούλες στη συνέχεια έδιναν στους δικαιούχους.

Το συγκεντρωμένο πλήθος, που ανέμενε πως και πως την παραλαβή των τροφίμων, είχε τοποθετεί σε μια εκ των κερκίδων του Γηπέδου, ενώ ένας, ένας εκ των δικαιούχων με την ταυτότητά του περνούσε από τον έλεγχο των υπαλλήλων του Δήμου και στη συνέχεια λάμβανε τη σακούλα με τα τρόφιμα.

Όπως ήταν φυσικό η αναμονή δημιουργούσε εκνευρισμό, με κάποιους εκ των δικαιούχων να πανικοβάλλονται, υπό τον φόβο ότι δεν θα προλάβουν να παραλάβουν τρόφιμα.

Tα τρόφιμα που διανεμήθηκαν αφορούσαν αποκλειστικά τους κατοίκους του οικισμού του Δροσερού.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” στο NewsIt

Πάτρα: Αλυσοδένουν 17χρονο με νοητικά προβλήματα

Πυρπόλησαν όχημα του ΑΠΘ

Χανιά: Τα εγκατέλειψε για δύο μήνες χωρίς τροφή και νερό!

Σοκ στην Πρέβεζα από το θάνατο 6χρονου αγοριού

“Έφυγε” ο Κάρολος Τσίζεκ

Νάξος: Ένοχος κρίθηκε ο χειρουργός για το θάνατο του παίχτη reality, Γιώργου Νάιδα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version