Site icon NewsIT

Μπάλος: Αυτή είναι η πλωτή εξέδρα για να βγαίνουν οι τουρίστες στην παραλία

13.07.2024 | 13:02
Μπάλος: Αυτή είναι η πλωτή εξέδρα για να βγαίνουν οι τουρίστες στην παραλία

Η πολυαναμενόμενη πλωτή εξέδρα θα είναι πλέον διαθέσιμη για τους τουρίστες που επισκέφτονται τη φημισμένη παραλία Μπάλος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr.

Οι εργασίες για την τοποθέτηση της πλωτής εξέδρας ξεκίνησαν από το πρωί του Σαββάτου (13.7.24), μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου με τους τουρίστες να αποζιβάζονται από τα πλοιάρια που τους μεταφέρουν στην παραλία του Μπάλου, με το νερό να τους φτάνει κυριολεκτικά μέχρι τον λαιμό.

«Ήταν θέμα ημερών να γίνει γίνει η εξέδρα. Όπως σας ανέφερα χθες έτσι κι έγινε. Σήμερα έχει ήδη τοποθετηθεί η πλωτή εξέδρα και ο Μπάλος είναι άξιος να συζητιέται μόνο με θετικό πρόσημο», δήλωσε στο newsit.gr ο δήμαρχος Κισσάμου Χανίων, Γιώργος Μυλωνάκης.

Το θέμα ήρθε στη δημοσιότητα από ΜΜΕ της Κρήτης που δημοσιοποίησαν φωτογραφίες από την αποβίβαση των τουριστών από το πλοίο που τους μετέφερε στον Μπάλο. Η όλη κατάσταση δημιουργήθηκε λόγω απόφασης του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με την οποία για να προστατευθεί η παραλία απαγορευόταν η τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στην οποία θα έδεναν τα πλοία για να φτάσουν οι τουρίστες στην υπέροχη αυτή τοποθεσία. 

«Πρέπει οι άνθρωποι να περπατήσουν στο νερό μέχρι το λαιμό για να φτάσουν στην άκρη της θάλασσας. Τα μεγάλα σε ηλικία άτομα είναι αδύνατον να περπατήσουν», είπε μια τουρίστρια και πρόσθεσε: «Οι περισσότεροι έμειναν στο πλοίο από φόβο. Μόνο καμιά 40αρια άτομα κατέβηκαν και όλοι γύρισαν πίσω θυμωμένοι και απογοητευμένοι».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version