Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Μπουρίνι με… χαλάζι στη Φθιώτιδα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αρκετές κλήσεις δέχτηκε το κέντρο της Πυροσβεστικής. στη Λαμία για πλημμυρισμένα υπόγεια και καταστήματα… Ένα αυτοκίνητο τούμπαρε, ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ισχυρή καταιγίδα χτύπησε τη Λαμία λίγο μετά τις 2:00΄ το μεσημέρι. Μάλιστα στη βόρεια πλευρά τη πόλης για λίγα λεπτά έπεσε και χαλάζι.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport,σε πολλά σημεία της Λαμίας το νερό είχε φτάσει στο ύψος των πεζοδρομίων, ενώ αρκετές κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική για άντληση υδάτων, κυρίως από την περιοχή των Γαλανέικων.

Την ώρα της καταιγίδας ένα αυτοκίνητο τούμπαρε στο 8ο χλμ Λαμίας – Καρπενησίου, στο ύψος του “ΑΡΙΩΝ”, ευτυχώς υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Ισχυρές καταιγίδες κατά τόπους με χαλαζόπτωση είχαμε και σε πολλές άλλες περιοχές της Φθιώτιδας , όπως προς τη Μακρακώμη και την περιοχή του Δομοκού.

Ισχυρή χαλαζόπτωση είχαμε στην περιοχή της Λοκρίδας, προς Αταλάντη και Μαρτίνο, ενώ μπουρίνια σάρωσαν και όλες τις ακτές του πετάλου του Μαλιακού, από την Αρκίτσα, τις Λιβανάτες και τα Καμένα Βούρλα, μέχρι τη Στυλίδα, τις Ράχες και τη Γλύφα.

Ακόμη δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, αλλά είναι βέβαιο ότι από το χαλάζι θα έχουν υποστεί ζημιές οι καλλιέργειες, οι οποίες θα φανούν την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Φονικό αμόκ 25χρονου στην Ιεράπετρα – Κατακρεούργησε με μπαλτά έναν 54χρονο, σε σοβαρή κατάσταση ένας ακόμη άνδρας

Γρεβενά: Σε κρίσιμη κατάσταση κρατούμενος μετά από ξυλοδαρμό μέσα στις φυλακές

Ηράκλειο: Εκτός κινδύνου ο 4χρονος που κατάπιε πρόκα

Στρατιωτικοί και αστυφύλακας σε κύκλωμα που έκλεβε καύσιμα από την αεροπορική βάση στον Άραξο (ΦΩΤΟ)

Στο Νοσοκομείο της Σύρου, ο γιος του Εμίρ Κουστουρίτσα – Στο νησί και ο διάσημος σκηνοθέτης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε