Κυριακή, 30 Ιουν.
29oC Αθήνα

Μύκονος: Άραβας έφερε αεροπορικώς αυτή την εντυπωσιακή Rolls Royce που κεντρίζει τα βλέμματα

Μύκονος: Άραβας έφερε αεροπορικώς αυτή την εντυπωσιακή Rolls Royce που κεντρίζει τα βλέμματα

Ο Άραβας θέλησε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα με την Rolls Royce του. Η Μύκονος στο επίκεντρο για τις σχετικές εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η Μύκονος ήταν το νησί που επέλεξε ο Άραβας ολιγάρχης για να κάνει διακοπές και βρήκε τρόπο για να έχει και αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, την πανάκριβη Rolls Royce του. Η διχρωμία, η σχεδίαση και φυσικά το σήμα του αυτοκινήτου, δεν περνούν απαρατήρητα. Είναι η περίοδος που η κίνηση στο νησί των Κυκλάδων κορυφώνεται, με πλοία και αεροπλάνα να φτάνουν γεμάτα ασφυκτικά.

Αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει στην Μύκονο μια υπερπολυτελής καμπριολέ Rolls Royce που έχει καταφθάσει στο νησί των Ανέμων και μαγνητίζει τα βλέμματα. Το πανάκριβο αυτοκίνητο κυκλοφορεί στους δρόμους του νησιού τις τελευταίες μέρες και δεν περνά απαρατήρητο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mykonoslive.tv ανήκει σε Άραβα κροίσο ο οποίος το μετέφερε αεροπορικώς στην Μύκονο όπου κάνει τις διακοπές του. Η συγκεκριμένη Rolls Royce ξεχωρίζει για την διχρωμία της (γκρι με μαύρο μπροστινό καπό) αλλά και για το πορτοκαλί δερμάτινο σαλόνι της, ενώ η τιμή ενός τέτοιου οχήματος αναλόγως βεβαίως και από το εξοπλισμό του, μπορεί να ξεπεράσει τα 400.000 ευρώ.

Η Rolls Royce Motor Cars Limited είναι βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων που λειτουργεί ως θυγατρική εξ ολοκλήρου της BMW AG από το 2003 ως αποκλειστικός κατασκευαστής αυτοκινήτων με το σήμα Rolls Royce .

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις