Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Μύκονος: Έκλεψε την παράσταση η σύντροφος του Νίκου Παππά – Θέμα συζήτησης η καλλονή (video)

Μύκονος: Έκλεψε την παράσταση η σύντροφος του Νίκου Παππά – Θέμα συζήτησης η καλλονή (video)

Η Μύκονος συνεχίζει να υποδέχεται διασημότητες από τον χώρο του αθλητισμού. Ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκε με την αγαπημένη του…

Ερωτευμένοι στην Μύκονο ο Νίκος Παππάς και η Τατιάνα Κορωνιά. Η κάμερα απαθανάτισε το ζευγάρι σε βραδινή έξοδό του στα κοσμικά Ματογιάννια. Ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας και η καλλονή σύντροφός του απόλαυσαν το ποτό τους στο μπαρ Aroma και αποχώρησαν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Μελαχρινή και εντυπωσιακή η Τατιάνα συγκέντρωσε πάνω της πολλά αντρικά βλέμματα και όχι μόνο. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ που το τελευταίο διάστημα μετακόμισε στην Πολωνία για να αγωνιστεί στην Ζιελόνα Γκόρα, φαίνεται πως έχει αδυναμία στις όμορφες δικηγορίνες.

Click4more: Μύκονος: Το ζευγάρι που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων – Αγκαλιές και χάδια σε διάσημο μπαρ (video)

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, μετά την νομικό Μαρία Λαθούρη με την οποία διατηρούσε πολύχρονη σχέση, τώρα την καρδιά του έχει κλέψει η πανέμορφη Τατιάνα που έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ. Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο. Η έλξη μεταξύ τους ήρθε με την πρώτη ματιά και ο έρωτας δεν άργησε να τους χτυπήσει την πόρτα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις