Site icon NewsIT

Μύκονος: Εστεμμένη των ελληνικών καλλιστείων βγήκε από τη θάλασσα και άφησε άφωνους τους πάντες (Βίντεο)!

13.11.2015 | 13:28
ΦΩΤΟ από mykonoslivetv

ΦΩΤΟ από mykonoslivetv

Πρωταγωνιστρια της υπόθεσης που κάνει το γύρο του facebook και όχι μόνο,  η Κατερίνα Τοπούζογλου...

Μια Ελληνίδα καλλονή, πρώην εστεμμένη των ελληνικών καλλιστείων, η Κατερίνα Τοπούζογλου ασχολείται εδώ και αρκετό με το ψαροντούφεκο και μαζί με Eλληνες και ξένους λάτρεις του είδους προσφέρουν την ψαριά τους σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Πρόκειται για μια φιλανθρωπική οργάνωση η οποία αποτελείται από δύτες με αθλητικές επιδόσεις στο είδος από διάφορες χώρες του κόσμου, που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο και ασχολούνται εθελοντικά με μια σειρά από εργασίες, όπως είναι ο καθαρισμός παραλιών και δρόμων και κυρίως, με το να προσφέρουν φρέσκα ψάρια -που οι ίδιοι ψαρεύουν- σε φιλανθρωπικά σωματεία για τη σίτιση απόρων και φτωχών οικογενειών στο Νησί των Ανέμων και όχι μόνο.

Η ομάδα, η οποία αποτελούταν από εθελοντές που είχαν έρθει από την Ιταλία, το Μεξικό και τις ΗΠΑ, εγκαταστάθηκε για περίπου δέκα μέρες στη Μύκονο και καθημερινά ασχολείτο με το υποβρύχιο ψάρεμα, «βγαίνοντας» στα ανοιχτά σε διάφορα σημεία κοντά στη Σύρο και την Τήνο.

Η ψαριά τους ήταν πολύ πλούσια, αφού περιλάμβανε ροφούς, σαργούς, σκάρους, χταπόδια και διάφορα άλλα θαλασσινά. Παράλληλα, οι έμπειροι δύτες ασχολήθηκαν με μια σειρά από εθελοντικές δράσεις σε συνεργασία με μια ομάδα από Μυκονιάτες που επίσης υποστηρίζουν το έργο τους.

Συγκεκριμένα, καθάρισαν τον περιφερειακό δρόμο και την παραλία του Αϊ-Γιάννη, ανακαίνισαν εξωτερικά έναν παραδοσιακό ανεμόμυλο στη Χώρα, ενημέρωσαν τους μαθητές του σχολείου για τη δράση τους και απέστειλαν εκατό δέματα με παιδικά ρούχα που συγκέντρωσαν στην ανταλλακτική κοινότητα για παιδιά BabyFeat στην Αθήνα…

Πηγή: mykonoslivetv

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version