Τρίτη, 16 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μύκονος: Ινδός έκανε πρόταση γάμου σε σκάφος στολισμένο με ερυθρόλευκα μπαλόνια

Μύκονος: Ινδός έκανε πρόταση γάμου σε σκάφος στολισμένο με ερυθρόλευκα μπαλόνια

Ο Ινδός έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και η Μύκονος βλέπει τις εικόνες να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά, ωστόσο ορισμένες εικόνες διέρρευσαν.

Η Μύκονος στο επίκεντρο των διαδικτυακών συζητήσεων, αυτή τη φορά για την πρόταση γάμου που έκανε Ινδός, στην εκλεκτή της καρδιάς του. Έγινε μέσα στο σκάφος που παραθέριζαν τις τελευταίες μέρες στο νησί των Ανέμων, με τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά να είναι αυξημένα. Στόχος να μην πλησιάσει κανείς που δεν ήταν καλεσμένος και να μην διαρρεύσουν εικόνες από τα όσα συνέβαιναν στα ενδότερα.

Όπως αναφέρει το Mykonos Live Tv, η πρόταση γάμου έγινε εν πλω στα ανοιχτά της παραλίας της Ελιάς. Η κάμερα κατέγραψε την θαλαμηγό που είχε στολιστεί με εκατοντάδες μπαλόνια.

Είναι γνωστό ότι οι εύποροι Ινδοί βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να εντυπωσιάσουν αν και πολλές φορές για την δική μας κουλτούρα οι εκδηλώσεις που διοργανώνουν χαρακτηρίζονται υπερβολικές.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η πρόταση γάμου δύσκολα θα έγινε αιφνιδιαστικά. Η μέλλουσα νύφη ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του στολισμού και λογικά όλο και κάτι θα υποψιάστηκε, από τα όσα είχε στο μυαλό του, ο αγαπημένος της.

Υπενθυμίζεται πως ο γιος του πλουσιότερου Ινδού και η κληρονόμος φαρμακευτικής εταιρείας παντρεύτηκαν στη Βομβάη το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώπιον 5.000 από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν, οι πρώην Βρετανοί πρωθυπουργοί Μπόρις Τζόνσον και Τόνι Μπλερ, η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα και ο τραγουδιστής σύζυγός της Νικ Τζόνας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις