Site icon NewsIT

Μύκονος: Την χτύπησε με τηγάνι, του απάντησε με γροθιές και ο 55χρονος ζήτησε panic button για ενδοοικογενειακή βία

15.07.2024 | 09:08
Μύκονος: Την χτύπησε με τηγάνι, του απάντησε με γροθιές και ο 55χρονος ζήτησε panic button για ενδοοικογενειακή βία

ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÅÓ ÁÐÏ ÔÏ ÍÇÓÉ ÔÇÓ ÌÕÊÏÍÏÕ.ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ ÍÅÊÔÁÑÉÁ ÌÐÁËÙÌÁÔÉÍÇ/EUROKINISSI

Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος τόσο του 55χρονου που πήρε panic button, όσο και σε βάρος της 43χρονης πρώην συντρόφου του. Η Μύκονος στο επίκεντρο για το επεισόδιο, στο οποίο υπήρξαν χτυπήματα, ακόμα και με τηγάνι.

Οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία διαδέχονται η μία την άλλη και η Μύκονος δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. 55χρονος είχε άγριο καυγά με την 43χρονη πρώην σύντροφό του, με τους δύο τους, σύμφωνα με τις καταγγελίες, να ανταλλάσσουν χτυπήματα και να καταλήγουν σε αστυνομικό τμήμα. Ο άντρας φέρεται να χτύπησε τη γυναίκα, ακόμα και με ένα τηγάνι, με την ίδια να περνά στη συνέχεια στην αντεπίθεση. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με τον 55χρονο να ζητάει panic button, που εγκαταστάθηκε στο κινητό του τηλέφωνο.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα, όταν για άγνωστους λόγους η κατάσταση ανάμεσα στον 55χρονο και την 43χρονη ξέφυγε. Οι τόνοι άρχισαν να ανεβαίνουν και κάποια στιγμή οι δυο τους ήρθαν στα χέρια. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας κλώτσησε και έριξε γροθιές στην πρώην του, ενώ κάποια στιγμή φέρεται να την χτύπησε με ένα τηγάνι.

Στη συνέχεια η 43χρονη πέρασε στην «αντεπίθεση» και κατά πληροφορίες επιτέθηκε με γροθιές στον 55χρονο τον οποίο προσπάθησε να χτυπήσει αρχικά με ένα σπασμένο μπουκάλι και στη συνέχεια με κουζινομάχαιρο.

Τελικά η 43χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου αντιμετωπίστηκαν τα τραύματά της. Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τον καυγά σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος και των δύο για ενδοοικογενειακή βία ενώ, όπως έγινε γνωστό, ο 55χρονος ζήτησε και εγκαταστάθηκε στο κινητό του τηλέφωνο η εφαρμογή panic button.

Το όλο θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στο νησί των Ανέμων, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν την έρευνα, για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου, αλλά και τα όσα συνέβαιναν το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον 55χρονο και την 43χρονη γυναίκα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version