Σάββατο, 26 Οκτ.
17oC Αθήνα

Μύκονος: Βουλιάζει από κόσμο με την πληρότητα στο 95% για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Μύκονος: Βουλιάζει από κόσμο με την πληρότητα στο 95% για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η Μύκονος επέστρεψε στα επίπεδα του 2019 και η ικανοποίηση για τον τουρισμό είναι διάχυτοι. Οι αφίξεις επωνύμων στο νησί των Ανέμων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Μετά από δύο χρόνια σιωπής, ο κόσμος επέστρεψε απενοχοποιημένα με ολονύχτια γλέντια στο νησί των Ανέμων, ενώ η πληρότητα για το τριήμερο αγγίζει το 95%, με χιλιάδες Έλληνες αλλά και ξένους τουρίστες να δίνουν το παρών. Πολλά τα πάρτι έλαβαν χώρα τόσο στα beach club του νησιού κάτω από τον καυτό ήλιο ως και το σούρουπο, αλλά και σε βίλες επωνύμων και μη.

Στα Ματογιάνια επικράτησε το αδιαχώρητο από τους επισκέπτες που λικνίζονται ξέφρενα στους ρυθμούς της μουσικής. Η Μύκονος είναι ένα από τα αγαπημένα νησιά των διάσημων που επισκέπτονται με την πρώτη ευκαιρία. Ο «Greek Freak», κατά κόσμον Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρέθηκε οικογενειακώς στο νησί των Ανέμων για διακοπές. Εντοπίστηκε από κάμερα να απολαμβάνει τη βόλτα του στο Παλιό Λιμάνι.

Ο Γιάννης δεν αποχωρίστηκε στιγμή τον γιο του τον οποίο κρατούσε αγκαλιά και πότε τον σήκωνε στον αέρα με το ένα χέρι, πότε τον έβαζε στους ώμους του. Η Μύκονος είναι ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός και των ποδοσφαιριστών και μάλιστα όχι μόνο των Ελλήνων.

Ο γνωστός τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κουρτουά, εντοπίστηκε να διασκεδάζει στη Μύκονο μαζί με τη σύντροφό του όπου και φωτογραφήθηκε χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Ο σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα Samuel Umtiti και ο επιθετικός Alexandre Lacazette βρίσκονται επίσης στο κυκλαδονήσι για να γεμίσουν μπαταρίες. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος φαίνεται πως θα είναι η τελευταία ελληνική επιδρομή στο νησί των Ανέμων μιας και το ανεξάρτητο πριγκιπάτο της Μυκόνου πορεύεται αυτόνομα και μόνο με πλούσιους ξένους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις