Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Αυτή είναι η τεράστια τούρτα που έφτιαξε μετανάστης για να ευχαριστήσει τους εθελοντές – Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από το LesvosPost
ΦΩΤΟ από το LesvosPost

Ο αποχαιρετισμός έγινε γιορτή χθες στον καταυλισμό του ΠΙΚΠΑ στην Μυτιλήνη όπου φιλοξενούνται ευαίσθητες ομάδες προσφύγων και μεταναστών…

Ο Γιακούμπ, Αλγερινός ζαχαροπλάστης, έφτιαξε μία τεράστια τούρτα για εθελοντές και φιλοξενούμενους του καταυλισμού. Αφορμή ο αποχαιρετισμός τριών μεταναστών που σήμερα φεύγουν από την Μυτιλήνη ο καθένας σε διαφορετική κατεύθυνση. Τρεις διαφορετικές ιστορίες. Του Σύριου Αχμέτ που θα ταξιδέψει σε νοσοκομείο της Αθήνας για να του αφαιρεθεί η σφαίρα από το γόνατο που του έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα. Της 80χρονης Αμερικανίδας εθελόντριας Πάμελα, σύμβολο για τον καταυλισμό και τέλος ο ίδιος, ο ταλαντούχος ζαχαροπλάστης, που όπως λέει θα λυτρωθεί καθώς ξεκινάει για την Αθήνα με στόχο να βάλει νέα οδοντοστοιχία.

ΦΩΤΟ από lesvospost.com

Έτσι λοιπόν ήθελε να τον θυμούνται σαν τον άνθρωπο που γλύκανε κάποιες από τις στιγμές τους, παρά τις δύσκολες στιγμές που ο ίδιος περνούσε. Ήθελε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους και εθελοντές για τα όσα του είχαν προσφέρει και έφτιαξε αυτή την τεράστια τούρτα με το μήνυμα για το ΠΙΚΠΑ εκεί στην Μυτιλήνη .

Πηγή: lesvospost.com

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε