Site icon NewsIT

Μυτιλήνη: Φωτιά στο hot spot της Μόριας – Σε πλήρη εξέλιξη οι προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς!

28.04.2016 | 15:14
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούν σε χώρο του hot spot της Μόριας...

προσπαθώντας να κατασβήσουν φωτιά που εκδηλώθηκε στο κτίριο-αποθήκη στρωμάτων. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα για να μπουν μέσα στο κτίριο πράγμα που σημαίνει ότι η φωτιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει κανείς από όσους διαμένουν στο hot spot ή προσφέρουν εκεί τις υπηρεσίες τους.

Όλα αυτά δύο 24ωρα μετά τα σοβαρά επεισόδια στο hot spot της Μόριας.  Αμέσως μετά την επίσκεψη εκεί του αναπληρωτή υπουργού αρμόδιου για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και του Ολλανδού ομολόγου του Κλας Ντάϊκοφ, ξέσπασαν επεισόδια. Νεαροί πρόσφυγες άρχισαν να σπάνε τα παράθυρα και να βάζουν φωτιές σε κουβέρτες και σε κάδους απορριμμάτων. Τότε ο κ. Μουζάλας επέστρεψε προκειμένου να συζητήσει με τους νεαρούς και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δέχθηκε επίθεση από τους νεαρούς με πέτρες και νερό από λάστιχο που βρήκαν στον περιβάλλοντα χώρο της δομής. Από την επίθεση δεν σημειώθηκε τραυματισμός καθώς ο Γιάννης Μουζάλας αλλά και ο Ολλανδός υπουργός φυγαδεύτηκαν από τους αστυνομικούς.

Νέες συλλήψεις στη Μυτιλήνη

Δύο Πακιστανούς, 22 και 32 ετών, συνέλαβαν χθες το βράδυ αστυνομικοί στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.Όπως αποδείχθηκε, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αστυνομικού ελέγχου των επιβατών πτήσης με προορισμό την Αθήνα, οι προαναφερόμενοι επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ήταν πλαστά. Τα έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version