Πέμπτη, 18 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Ο κλέφτης περικυκλώθηκε – Ένταση με ύβρεις και ζημιές στην αγορά της πόλης [pic]

Μυτιλήνη: Ο κλέφτης περικυκλώθηκε – Ένταση με ύβρεις και ζημιές στην αγορά της πόλης [pic]
ΦΩΤΟ από lesvospost.com

Σκηνές Φαρ Ουέστ διαδραματίστηκαν μέσα στην αγορά της Μυτιλήνης και μάλιστα σε ώρα λειτουργιάς των καταστημάτων, όταν μετανάστης άρχισε να βρίζει περαστικούς και επιχειρηματίες και να σπάει μπουκάλια…

Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις συνηθισμένες πλέον μικροκλοπές στην αγορά Μυτιλήνης, ξέφυγε από τον έλεγχο, όταν ένας από τους δράστες, αφού περικυκλώθηκε από επιχειρηματίες και περαστικούς, έσπασε γυάλινο μπουκάλι και σε κατάσταση αμόκ κινήθηκε απέναντι σε έντρομους και ανυποψίαστους περαστικούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν προκλητικός και απέναντι στους αστυνομικούς.

Επιχειρηματίες δήλωσαν στο lesvospost πως ο συγκεκριμένος με ένα πέρασμα που έκανε στην αγορά πριν γίνει το συμβάν είχε κλέψει από καταστήματα αλκοολούχα ποτά, φρούτα και άλλα είδη. «Η ώρα ήταν 8.30 το βράδυ. Εγώ σκούπιζα το μαγαζί και ο άνδρας πίσω μου σφουγγάριζε..

Μπαίνουν δύο κορίτσια και μου λένε ήρεμα και αργά πως ένας μαυριδερός έκλεψε δύο μποτάκια από το καλάθι που έχουμε έξω από το μαγαζί. Εμείς δεν πήραμε χαμπάρι. Φεύγει ο άνδρας μου με τον γιο μου πρός την μεριά που μας υπέδειξαν τα κορίτσια (προς Κουμιδιά) ψάχνοντας κάποιον που κρατάει μια άσπρη σακούλα.

Βρίσκουν πράγματι εναν τέτοιο τύπο μπροστά στη Κάβα Κουτσουραδή και του ζητάνε στα Αγγλικά να ανοίξει την τσάντα. Αυτός πιωμένος αρνήθηκε να την ανοίξει λέγοντας πως είναι δική του. Περνούσε ένας φίλος του γιού μου εκείνη τη στιγμή και σταμάτησε για να δει τί γίνεται και τότε άνοιξαν την τσάντα που ήταν μέσα κλεμμένα μπουκάλια αλκοόλ.

Τότε ο άνδρας μου του λέει OK …go ( εντάξει φύγε ). Ο δράστης προχωράει και σταματάει μπροστά στον Ματζουριδη αγριεμένος ζητώντας τα ρέστα και πέταξε ένα μπουκάλι προς το μέρος του γιου μου κρατώντας τον λαιμό του μπουκαλιού στο χέρι του. Αρχίζει και μαζεύεται κόσμος, περνάει ένας με μηχανάκι που κόντεψε να του έρθει το μπουκάλι πάνω του, σταματάει τσατισμένος, ξανασπαει ο κλέφτης κι άλλο μπουκάλι, μπλέχτηκε ο τύπος από το μηχανάκι στα γυαλιά , έπεσε κάτω.

Πηγή: lesvospost.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις