Τρίτη, 23 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Σοκ στην εφορία για επιχειρηματία που δεν είχε τιμοκαταλόγους – Δείτε βίντεο!

ΦΩΤΟ από το lesvospost
ΦΩΤΟ από το lesvospost

Η περιπέτεια του επιχειρηματία ξεκίνησε όταν κλιμάκιο ελεγκτών έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο κατάστημά του…

 

Από ένα λάθος υπαλλήλου του τμήματος εμπορίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης φούρνου στην Μυτιλήνη κλήθηκε να πληρώσει 2 φορές το πρόστιμο που του επέβαλε το τμήμα εμπορίου για την απώλεια τιμοκαταλόγων. Ό Γολγοθάς του επιχειρηματία ξεκίνησε όταν την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 κλιμάκιο του τμήματος εμπορίου σε έλεγχο στο κατάστημά του, διαπίστωσε ότι ο επιχειρηματίας δεν είχε τιμοκαταλόγους στα εξωτερικά τραπεζάκια παρόλο που το κατάστημα είναι πρατήριο άρτου και στα έξω τραπεζάκια οι πελάτες πίνουν το καφέ τους self servis.

Το κλιμάκιο έκρινε ότι ο επιχειρηματίας Ματθαίος Σερμπος έκανε παρανομία και του έβαλλαν πρόστιμο 1.000€. Ο επιχειρηματίας προσήλθε έγκαιρα στην τράπεζα και κατέθεσε το ποσό των 500€. Αμέσως πήγε στην ΔΟΥ μαζί με τα αποκόμματα της τράπεζας. Από εκεί ξεκινά ο Γολγοθάς του επιχειρηματία καθώς του είπαν ότι δεν έπρεπε να πληρώσει το πρόστιμο στην τράπεζα αλλά θα έπρεπε να ξανακάνει κατάθεση του πόσου στην ΔΟΥ Μυτιλήνης!

Δηλαδή με λίγα λόγια η ΔΟΥ είπε στον επιχειρηματία να πληρώσει ξανά 500€ και τα αλλά 500 που έβαλε στην τράπεζα σε λογ/σμο της περιφέρειας θα τα έπαιρνε όποτε ανοιγόταν ο λογ/σμος του! Μετά από όλα αυτά ο κος Ματθαίος Σερμπος αποφάσισε να κινηθεί νομικά…

 Πηγή: lesvospost.com

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε