Site icon NewsIT

Να του ζητήσουν συγνώμη οι βουλευτές ζητάει ο Γιώργος Μπουλούκος

22.03.2016 | 19:05
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εξώδικο στους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Γιάννη Μανιάτη και στον ανεξάρτητο βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο, έστειλε σήμερα ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Γιώργος Μπουλούκος, για τα όσα ανέφεραν στις αρχές του μήνα σε κοινή δήλωσή τους οι τρεις βουλευτές, όπου ζητούσαν από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη να ανακαλέσει την τοποθέτηση του από περιφερειακό Συμπαραστάτη, ύστερα από την δημοσιοποίηση ότι ο Γιώργος Μπουλούκος είχε προταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στο εξώδικο που έστειλε στους τρεις βουλευτές και πρώην υπουργούς της Πελοποννήσου, ο περιφερειακός Συμπαραστάτης, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το περιεχόμενο της δήλωσής τους τον προσβάλλει και σημειώνει ότι, «οι εξυβριστικοί και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί των τριών βουλευτών ξεπερνούν κάθε ανεκτό και επιβαλλόμενο μέτρο κριτικής και ελέγχου. Αυτή η επαίσχυντη, αδικαιολόγητη και ανυπόστατη προσωπική επίθεση, δηλώνει αποκλειστικά και μόνο την απεγνωσμένη προσπάθειά τους να αυτοπροσδιοριστούν και να βρεθούν στην επικαιρότητα».

Επιτίθεται στους βουλευτές και υπογραμμίζει ότι, «έχοντας τόσα χρόνια κοινοβουλευτική και πολιτική εμπειρία θα ήταν χρησιμότερο να αναλάβουν τις ευθύνες τους, απολογιστικά της μακρόχρονης παραμονής τους στην εξουσία και να δώσουν εξηγήσεις για την σημερινή κατάσταση στον τόπο. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να «τοποθετούνται» αντικειμενικά και υπεύθυνα».

Επιπλέον, ο Γιώργος Μπουλούκος, καλεί τους τρεις βουλευτές να ανακαλέσουν το περιεχόμενο της κοινής δήλωσής τους και να του ζητήσουν εγγράφως δημόσια συγνώμη, ενώ επισημαίνει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη και τους ζητά, να «κρυφτούν» πίσω από την βουλευτική τους ασυλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version