Συμβαίνει τώρα:
Τοπικά Νέα

Νέα τραγωδία: Νεκρό κοριτσάκι 1,5 έτους σε ναυάγιο στην Παναγιά Οινουσσών

Ένα κοριτσάκι ηλικίας 1,5 έτους από το Ιράκ έχασε την ζωή του όταν αναποδογύρισε βάρκα που μετέφερε 62 πρόσφυγες και μετανάστες, στην Παναγιά Οινουσσών. 

To μεσημέρι η βάρκα, μήκους 8 μέτρων, που μετέφερε τα 62 άτομα αναποδογύρισε στην ακτή και όλοι οι επιβάτες βρέθηκαν στη θάλασσα, αλλά σε πολύ ρηχά νερά.

Οι άνδρες στο στρατιωτικό παρατηρητήριο της Παναγιάς ειδοποίησαν αμέσως το λιμεναρχείο Χίου, που έσπευσε στη περιοχή, αλλά ήταν πλέον αργά για την άτυχη μικρή Ιρακινή.

Το άτυχο κοριτσάκι δεν φαίνεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να πνίγηκε αλλά μάλλον λόγω βεβαρυμένου ιατρικού ιστορικού υπέκυψε από την υποθερμία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χίου, όπου και θα γίνει η νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. 

Πηγή: astraparis.gr

Τοπικά Νέα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα