Τοπικά Νέα

Νεκρή βρέθηκε η ηλικιωμένη που έψαχναν στη Ζάκυνθο

Σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων εντοπίστηκε το πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας που αναζητούσαν οι αρχές.

Τη γυναίκα έψαχνε όλο το νησί απο το απόγευμα της Παρασκευής και τελικά το βράδυ του Σαββάτου η πυροσβεστική εντόπισε το άψυχο σώμα της σε απόκρημνη περιοχή στο Φάρο Κερίου, 30 χιλιόμετρα από την πόλη.

Μαρτυρία-κλειδί για την ανεύρεση της ηλικιωμένης ήταν η κατάθεση ενός οδηγού ταξί, σύμφωνα με την οποία την μετέφερε από το λιμάνι της πόλης, στη συγκεκριμένη τοποθεσία, όπου χάθηκαν τα ίχνη της.

Η ηλικιωμένη που σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στους αστυνομικούς οι οικείοι της έπασχε από κατάθλιψη, έφτασε στη Ζάκυνθο από όπου καταγόταν, αν και διέμενε στην Ηλιούπολη.

Διαβάστε επίσης

Θρίλερ με εξαφάνιση ηλικιωμένης στη Ζάκυνθο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα