Site icon NewsIT

Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ στον Ωρωπό: 6χρονος βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από τραμπολίνο

21.08.2024 | 21:54
Νέο ατύχημα σε λούνα παρκ στον Ωρωπό: 6χρονος βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από τραμπολίνο

Το σημείο στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Μαγνησίας όπου βρήκε το θάνατο 14χρονη το βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου 2019. Το 14χρονο κορίτσι διασκέδαζε στο παιχνίδι "χαλί" του Λούνα Παρκ στο παζάρι του Αλμυρού, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκσφενδονίστηκε και έπεσε σε άλλα παιχνίδια! (EUROKINISSI)

Τη στιγμή που οι πληγές δεν έχουν σβήσει ακόμη από τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη στη Χαλκιδική, ένα νέο ατύχημα έγινε σε λούνα παρκ αυτή τη φορά στον Ωρωπό.

Ένα παιδί 6 χρόνων που το βράδυ της Παρασκευής (16.08.2024) επισκέφθηκε λούνα παρκ στην Σκάλα Ωρωπού, βρέθηκε στο κενό όταν ξεκίνησε να παίζει στο τραμπολίνο της επιχείρησης.

Ο λόγος της πτώσης ήταν το ότι το δάπεδο δεν ήταν ενωμένο με τα πλαϊνά του παιχνιδιού με αποτέλεσμα μετά το πρώτο άλμα, το παιδί να βρεθεί στο κενό.

Ο 6χρονος τραυματίστηκε στην πλάτη χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του.

Η αστυνομία επί τόπου έκανε έλεγχο στον χώρο και σφράγισε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ταυτόχρονα συνέλαβε και ένα άτομο.

Ο πατέρας του 6χρονου κατήγγειλε στο STAR πως έκανε μήνυση γιατί τη στιγμή του ατυχήματος δεν υπήρχε κανένας εκπρόσωπος του λούνα παρκ.

«Ούρλιαζε η γυναίκα μου… Άρχισα να τρέχω, έπιασα το παιδί και βγήκαμε από το τραμπολίνο. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε, ούρλιαζε και ο γιος μου και η γυναίκα μου».

«Την ώρα που έγινε όλο αυτό δεν υπήρχε εκπρόσωπος του λούνα παρκ. Αποφάσισα να κάνω μήνυση, γιατί όλο αυτό κάπου πρέπει να σταματήσει και να αλλάξει», είπε ο πατέρας του παιδιού.

Τι είπε ο δήμαρχος για το ατύχημα

Για το περιστατικό μίλησε και ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης που τόνισε πως η συγκεκριμένη επιχείρηση είχε νόμιμη άδεια.

Ο ίδιος ζήτησε να γίνει έλεγχος από την υπηρεσία του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης του Υπουργείου Ανάπτυξης για να διερευνήσει το περιστατικό.

Στο βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, φαίνονται διάφορα σημεία της επιχείρησης που χρειάζονται συντήρηση.

Η κεντρική πόρτα εισόδου είναι σκουριασμένη και στέκεται πάνω σε μισογκρεμισμένες κολώνες ενώ οι ηλεκτρικοί πίνακες έχουν επίσης σκουριά.

Τρόμο προκαλούν και τα ηλεκτρικά καλώδια που καταλήγουν μέσα σε νερά.

«Τα μισά παιχνίδια είναι σπασμένα και ακατάλληλα για παιδιά. Δεν έχουν απομονωθεί όλα», λέει κάτοικος της περιοχής.

Αν και το λούνα παρκ είναι νόμιμο, κάτοικοι της περιοχής έχουν αντιδράσει αρκετές φορές για την κατάσταση του χώρου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version