Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Ο γύρος του κόσμου με τηλεκπαίδευση – Ένας ξεχωριστός δάσκαλος στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο γύρος του κόσμου με τηλεκπαίδευση – Ένας ξεχωριστός δάσκαλος στο Ηράκλειο Κρήτης

Τηλεκπαίδευση με ταξίδια σε όλες τις χώρες του κόσμου. Ο δάσκαλος Πέτρος Σαββαΐδης κάνει μαθήματα σε παιδιά Α Δημοτικού και 26 στάσεις σε διάφορες χώρες.

Ο δάσκαλος Πέτρος Σαββαΐδης, αποφάσισε να κρατήσει τη σπίθα της μάθησης αναμμένη και ζωντανή. Μαζί με τους μαθητές του, που φοιτούν στην Α Δημοτικού, «ταξίδεψαν» με ευφάνταστους τρόπους σε 26 τηλεμαθήματα στα μονοπάτια της γνώσης κάνοντας το… γύρο του κόσμου.

Ταξίδια σε όλες τις χώρες του κόσμου, ρούχα, κουστούμια και αξεσουάρ μετέτρεψαν τον δάσκαλο- ταξιδευτή του κόσμου σε ένα φωτεινό παράδειγμα για μαθητές και γονείς, που όλοι ανεξαιρέτως ανυπομονούν για το επόμενο μάθημα, ακόμα και μέσα στην πανδημία.

Ερχόμενος αντιμέτωπος με την απόσταησ που τον χώριζε από τους μαθητές του, αποφάσισε να αφήσει αυτή την «απόσταση» να τους στερήσει τη χαρά της επικοινωνίας και της μάθησης. Έτσι κάθε μέρα για αυτόν τον εκπαιδευτικό και τους μαθητές του είναι ένα μοναδικό ταξίδι μάθησης.

Ταξίδια σε όλες τις χώρες του κόσμου, ρούχα, κουστούμια και αξεσουάρ μεταμορφώνουν τον υπέροχο δάσκαλο σε ένα ταξιδευτή του κόσμου, σε έναν οδοιπόρο της μάθησης, σε ένα φωτεινό παράδειγμα για μαθητές και γονείς που όλοι ανεξαιρέτως ανυπομονούν για την επόμενη συνάντηση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις