Site icon NewsIT

“Ο Κων/νος Καραμανλής ενώνει διαχρονικά όλους τους Έλληνες”, λέει ο Τζιτζικώστας – Για ανεπάρκεια και υποσχεσιολογία τον κατηγορεί ο Ιωαννίδης

03.05.2014 | 18:19
“Ο Κων/νος Καραμανλής ενώνει διαχρονικά όλους τους Έλληνες”, λέει ο Τζιτζικώστας – Για ανεπάρκεια και υποσχεσιολογία τον κατηγορεί ο Ιωαννίδης

"Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενώνει διαχρονικά όλους τους Έλληνες", δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αναφέρθηκε στον ιδρυτή της Ν.Δ., με αφορμή την επίσκεψη στη γενέτειρα του, την Πρώτη Σερρών, για την 11η Μαθητιάδα που πραγματοποιείται εκεί.

“Το γεγονός ότι Ελληνόπουλα από όλες τις γωνιές της γης βρίσκονται σήμερα εδώ στην Πρώτη Σερρών, στη γενέτειρα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, για να συμμετέχουν στην 11η Μαθητιάδα, αποδεικνύει στην πράξη πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενώνει διαχρονικά όλους τους Έλληνες”, επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας είναι συνδιοργανώτρια της Μαθητιάδας και στην ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει μεγάλη σημασία για την καλλιέργεια του υγιούς αθλητικού πνεύματος και αποτελεί ένα σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό θεσμό για τις Σέρρες και όλη την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, ο Απ. Τζιτζικώστας δεχόταν κριτική από τον υποψήφιο περιφερειάρχη, Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος κατηγόρησε τη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για “απουσία έργου, ανεπάρκεια και υποσχεσιολογία”, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του “Περιφέρεια Πρωταθλήτρια” στην Κατερίνη.

“Προκαλώ την απερχόμενη διοίκηση, αν έχει παραδώσει ένα έργο με δική της υπογραφή -όχι παλαιότερο- εδώ στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, να το δούμε. Εδώ και 18 μήνες, ο δρόμος για το Ελατοχώρι είναι χαλασμένος, πότε θα φτιαχτεί; Τι έγινε για να αναδειχθεί τουριστικά η περιοχή; Εμείς δεν λέμε μεγάλα λόγια, αυτά που λέμε θα τα πράξουμε. Δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις, αλλά έργα που θα κάνουν τη ζωή όλων των πολιτών καλύτερη”, είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Για τον εαυτό του επισήμανε ότι διακρίνεται από συνέπεια και αποτελεσματικότητα και ενδεικτικά αναφέρθηκε σε έργα αθλητικών υποδομών που έγιναν στο νομό Πιερίας, την εποχή που ο ίδιος ήταν υφυπουργός Αθλητισμού, όπως ανακατασκευές σε 11 δημοτικά γήπεδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Περίπατο” Μπουτάρη δείχνει νέα δημοσκόπηση – Μπροστά ο Τζιτζικώστας για την Περιφέρεια – Προβάδισμα ΝΔ στις ευρωεκλογές

Ο “γαλάζιος” αναπτήρας του Τζιτζικώστα

“Οψιμος αντιμνημονιακός” ο Α. Τζιτζικώστας σύμφωνα με τον Γ. Ιωαννίδη

Μπροστά ο Τζιτζικώστας από τον Ιωαννίδη σε νέα δημοσκόπηση

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version