Site icon NewsIT

Ο Κώστας Καραμανλής παρακολούθησε την ομιλία του Κώστα Καραμανλή!

17.01.2015 | 07:06
Ο Κώστας Καραμανλής παρακολούθησε την ομιλία του Κώστα Καραμανλή!

Στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή του νεότερου βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στην Θεσσαλονίκη.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο μετέβη ο κ. Καραμανλής στην συμπρωτεύουσα, δείχνοντας για άλλη μία φορά σύμφωνα με συνομιλητές του, ότι είναι πάντα παρών στους αγώνες της παράταξης.

Ο Καραμανλής ο νεότερος, υποψήφιος με τη ΝΔ στις Σέρρες σημείωσε ξεκινώντας την ομιλία του ότι η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού δείχνει “ότι ειναι μαζί μας για μία δυνατή ενωμένη κεντροδεξιά, πάντα στον αγώνα”.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης οι παρευρισκόμενοι νεοδημοκράτες φώναζαν προς τον πρώην πρωθυπουργό “Όλοι μαζί με τον Καραμανλή”

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην πρωθυπουργός χρειάστηκε δέκα ολόκληρα λεπτά για να φτάσει στην πρώτη σειρά, όπου κάθισε πλάι στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη.

Τον νεότερο Καραμανλή προλόγισε ο πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: “Ηρθε η ώρα να περάσει ο πυρσός στην επόμενη γενιά”.

Ο Καραμανλής ο νεότερος δε, είπε στην ομιλία την ομιλία του μία φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή: “Οι πολιτικοί πρέπει να λένε την αλήθεια στους πολίτες, αλλά και οι πολίτες πρέπει να είναι έτοιμοι να ακούν την αλήθεια και να την τιμούν με την ψήφο τους”.

Είπε πως “δε θέλω να με ψηφίσετε επειδή λέγομαι Καραμανλής, αλλά δε θα ζητήσω συγνώμη επειδή λέγομαι Καραμανλής” και εξέφρασε την άποψη ότι: “Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δε χρειάζονται την πολιτική” και αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές σημείωσε “αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι τι έκανε ο καθένας μας σε αυτή τη μάχη για το μέλλον της Ελλάδας”.

Θοδωρής Δαφέρμος

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version