Δευτέρα, 26 Αυγ.
31oC Αθήνα

Όταν η Σούζαν Σάραντον συνάντησε στη Λέσβο τον Γιάννη Μουζάλα – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ και ακτιβίστρια Σούζαν Σάραντον συνάντησε τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους στο Κέντρο Καταγραφής και Πιστοποίησης μεταναστών στη Λέσβο.

Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στο νησί εδώ ημέρες και βοηθάει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φτάνουν εκεί. Στην ιδιαίτερη συνάντηση του κ. Μουζάλα με την κ. Σάραντον, η οποία δηλώνει συγκλονισμένη από τις εικόνες που αντικρίζει και από τις ανθρώπινες ιστορίες που ακούει, ο Έλληνας υπουργός -σύμφωνα με πληροφορίες- την ενημέρωσε σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλει η ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που διαχειρίζεται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ιδιαίτερα στάθηκε στο γεγονός των αισθημάτων αλληλεγγύης που επιδεικνύει ο ελληνικός λαός και προπάντων οι κάτοικοι των νησιών, ενώ υπογράμμισε την πρακτική των Τούρκων μεταφορέων που στέλνουν ανθρώπους στον θάνατο.Η κ. Σάραντον είπε στον υπουργό ότι θα μεταφέρει στη διεθνή κοινότητα το δράμα των ανθρώπων αυτών, αλλά και τις προσπάθειες της Ελλάδας να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί.

Στις φωτογραφίες, τη βρέπετε να συνομιλεί με το αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος μάλιστα, φωτογραφήθηκε και με μικρά προσφυγόπουλα στην αγκαλιά του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε