Παρασκευή, 2 Αυγ.
26oC Αθήνα

Πανδαιμόνιο με τους χριστουγεννιάτικους… “φαλλούς” στο Ηράκλειο! Τώρα μιλούν για photoshop

ΦΩΤΟ από cretapost
ΦΩΤΟ από cretapost

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με τη συγκεκριμένη φωτογραφία από το Χριστουγεννιάτικο στολισμό στο Ηράκλειο. Βλέπετε… με την πρώτη ματιά, τα φωτεινά κεράκια στις κολόνες, παραπέμπουν σε… άλλα πράγματα.

Πολλά γράφτηκαν για το θέμα ενώ τις τελευταίες ώρες, κάποιοι μιλούν και για photoshop. Αυτό τουλάχιστον διαβάζουμε στο CretaPost. Ότι δηλαδή, κύκλοι της Λότζια λένε για το στολισμό:

“Έσπευσαν πολλοί, επιπόλαιοι και αφελείς, να σχολιάσουν την ΄΄εξυπνάδα΄΄ του photoshop για τον στολισμό της Πλατείας Ελευθερίας. Κανένας φαίνεται δεν τους έχει διδάξει ότι η αρχαία ρήση ΄΄μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας΄΄ (και στην προκειμένη περίπτωση η πένα) είναι σοφή και σε προφυλάσσει από ολισθήματα. Στο κάτω – κάτω της γραφής το να καταπίνουμε αμάσητη την καυτή πατάτα, χωρίς να διασταυρώνουμε πληροφορίες, δε συνιστά και έξυπνο άνθρωπο!

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Ηρακλείου, αγνοώντας κακόβουλες ενέργειες, συνεχίζει με αισιοδοξία το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε”.

Πηγή: CretaPost

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε