Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

Πάνος Βλάχος: Εντόπισε μέλλουσα νύφη σε συναυλία του στα Χανιά και χόρεψε μαζί της το «Gucci φόρεμα»

Πάνος Βλάχος: Εντόπισε μέλλουσα νύφη σε συναυλία του στα Χανιά και χόρεψε μαζί της το «Gucci φόρεμα»

Ο Πάνος Βλάχος έκανε συναυλία στα Χανιά, με μια σειρά από εικόνες, να κεντρίζουν τα βλέμματα. Την παράσταση κάποια στιγμή, έκλεψε μια μέλλουσα νύφη, που χόρεψε με τον καλλιτέχνη.

Ο Πάνος Βλάχος είχε κέφια όπως και μια μέλλουσα νύφη που παρακολουθούσε τη συναυλία του καλλιτέχνη στα Χανιά. Μπροστά σε δεκάδες άτομα που κατέγραφαν τις σκηνές με τα κινητά τους τηλέφωνα, οι δυο τους άρχισαν να χορεύουν στους ρυθμούς της επιτυχίας του Γιώργου Μαζωνάκη και όχι μόνο.

Ένα μικρό γλέντι με «Gucci φόρεμα», «Γλύκα – γλύκα», «Λυγαριά» και «Μαντήλι» έστησε ο Πάνος Βλάχος στο χθεσινό του live στα Χανιά (22-08-2024). Στο κατάμεστο θέατρο Ανατολικής Τάφρου με Χανιώτες όλων των ηλικιών, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και ηθοποιός, έδωσε μία συναυλία με πολύ κέφι και διάθεση, αλλά και τη γνωστή του αμεσότητα με τον κόσμο.

Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς η Χρύσα, ένα νέο κορίτσι που πρόκειται να παντρευτεί το επόμενο διάστημα και βρέθηκε με την παρέα της για bachelor.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο Πάνος Βλάχος την εντόπισε στο πλήθος, έφτασε στο σημείο που καθόταν, τραγούδησε και χόρεψε μαζί της το Gucci φόρεμα, δίνοντας στη μέλλουσα νύφη ένα μοναδικό στιγμιότυπο που – φανταζόμαστε – θα θυμάται για πάντα.

Τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά εκείνα τα δευτερόλεπτα, με τις εικόνες να ανεβαίνουν γρήγορα στο διαδίκτυο και να ξεκινούν το ταξίδι τους, στα social media.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις