Site icon NewsIT

Πάρος: «Χάθηκαν δύο παληκάρια, ο δρόμος είναι καρμανιόλα» λέει στο newsit.gr φίλος των 2 νέων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

05.07.2024 | 18:52
Πάρος: «Χάθηκαν δύο παληκάρια, ο δρόμος είναι καρμανιόλα» λέει στο newsit.gr φίλος των 2 νέων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Ακόμα και οι πυροσβέστες λύγισαν μπροστά στην εικόνα του σοκαριστικού τροχαίου δυστυχήματος στο νησί της Πάρου, που από την σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο φίλοι, ηλικίας 28 και 33 ετών.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (5.07.2024), το όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 33χρονος Γιώργος με συνοδηγό τον 28χρονο Μάριο κινούνταν στη Δρυός – Άσπρο Χωριό όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο όπου επέβαιναν δύο Ιταλοί. Οι δύο άτυχοι φίλοι χρειάστηκε πολλή ώρα για να τους απεγκλωβίσουν από το όχημα.

Ήταν φίλοι και δούλευαν μαζί, καθώς καλλιεργούσαν τα χωράφια του 28χρονου Μάριου. Το κίτρινο αμάξι έγινε σμπαράλια από την σύγκρουση και άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του 28χρονου που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό των δύο νέων αντρών μίλησε στο newsit.gr και αναφέρει ότι «ο συνοδηγός σκοτώθηκε ακαριαία ενώ ο 33χρονος οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή καθ’οδόν για το νοσοκομείο των Χανίων. Στο άλλο αμάξι ήταν οι ξένοι και βγήκαν μόνοι τους».

Ανείπωτος είναι ο πόνος που έχει «πλημμυρίσει» το νησί της Πάρου από τον ξαφνικό χαμό δύο νεαρών αντρών καθώς ο Μάριος και ο Γιώργος δεν ήταν μόνο παιδιά του μόχθου που έμελλε να ”χάσουν” μαζί το άσχημο παιχνίδι της μοίρας αλλά και δύο φίλοι που είχαν περάσει από περιπέτειες.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δύο νέα παλικάρια πάλι χάθηκαν και εκεί ο δρόμος είναι καρμανιόλα. Έχουν χαθεί κι άλλοι άνθρωποι. Όλοι το γνωρίζουν» λέει άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του 28χρονου Μάριου και συνεχίζει λέγοντας: «Ο Μάριος δεν είχε μπαμπά, τον έχει χάσει από καρκίνο εδώ και 8 χρόνια και ο Γιώργος είχε μια σοβαρή περιπέτεια πριν κάποια χρόνια με την υγεία του, είχε περάσει και εκείνος καρκίνο, αλλά τότε έγινε καλά. Και τώρα έγινε αυτό. Και οι δύο δεν είχαν δημιουργήσει δικές τους οικογένειες αλλά είχαν όνειρα».

Ο Μάριος ήταν το μεσαίο παιδί της οικογένειας και οι δύο αδερφοί του πλέον έχουν βυθιστεί στην θλίψη. Ο Γιώργος έμενε με τους γονείς του στην Πάρο, ενώ έχει δύο αδερφές που έχουν οικογένειες, οι οποίες δεν μένουν πια στο νησί.

«Το νησί θρηνεί»

«Δούλευαν μαζί 2 χρόνια στα χωράφια του Μάριου και τα καλλιεργούσαν. Νομίζω τα παιδιά είχαν πάει βόλτα. Δεν γνωρίζουμε αν πήγαιναν ή γυρνούσαν αλλά το θέμα είναι η κατάληξη. Πολύ καλά παιδιά. Το νησί θρηνεί σήμερα. Τώρα είναι δύσκολες ώρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή αναμένεται οι σοροί του Μάριου και του Γιώργου να πάνε για νεκροψία, ενώ την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να τελεστούν οι κηδείες των δύο αδικοχαμένων αντρών, του 33χρονου στο Άσπρο Χωριό, ενώ θα ψαλούν τη νεκρώσιμη ακολουθία για τον 28χρονο στον Δρύο και θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία στην Μάρπησσα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version