Site icon NewsIT

Πάτρα: Αναβλήθηκε η δίκη στο Εφετείο για το τροχαίο με θύμα τον 14χρονο Πάνο Τζαβάρα

06.11.2015 | 17:47
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη στο Εφετείο Πατρών, για την υπόθεση του τροχαίου με θύμα τον Πάνο Τζαβάρα στην περιοχή του Ρίου. Μετά από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορουμένης, το δικαστήριο ανέβαλλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 16 Φεβρουαρίου.

Κατά το άκουσμα της απόφασης αναβολής της δίκης δημιουργήθηκε ένταση στο Δικαστικό Μέγαρο. Υπήρξαν φωνές από γονείς και συγγενείς του 14χρονου, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με την οδηγό του μοιραίου τζιπ από το οποίο βρήκε τον θάνατο ο Πάνος Τζαβάρας.

Το τροχαίο έγινε στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο Ρίο. Πρωτόδικα το δικαστήριο είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με αναστολή στην κατηγορούμενη οδηγό. Στην πρωτόδικη απόφαση ασκήθηκε έφεση κι έτσι το δικαστήριο θα συνεδριάσει εκ νέου.

Όλα συνέβησαν στις 2 Μαϊου του 2012. “Παγωμένη” η τοπική κοινωνία της Πάτρας άκουσε ότι ο γιος του Κώστα Τζαβάρα και της Φαίδρας Δούρου, παρασύρθηκε από ένα τζιπ και η ανεμελιά της βόλτας με το ποδήλατό του, κατέληξε σε τραγωδία. 3,5 χρόνια έχουν περάσει και ο μικρός δεν έχει ξεχαστεί. Όλα τον θυμίζουν, ενώ οι φωτογραφίες του κάνουν καθημερινά το γύρο του διαδικτύου και ειδικά του facebbok…

Πηγή: PatrasTimes

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version