Site icon NewsIT

Πάτρα: Απεγκλωβισμός γυναίκας οδηγού που τραυματίστηκε σε τροχαίο – Δείτε το βίντεο!

26.07.2014 | 19:45
ΦΩΤΟ από thebest.gr

ΦΩΤΟ από thebest.gr

Η άτυχη οδηγός έχασε την ψυχραιμία και τον έλεγχο του αυτοκινήτου που βλέπετε...

Σοβαρές υλικές ζημιές στο ΙΧ αυτοκίνητο και η οδηγός του τραυματισμένη, ήταν ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.00, στην οδό Πανεπιστημίου κοντά στην Τροχαία στην περιοχή της Ανθούπολης.

Η οδηγός του οχήματος Χρ. Β. ηλικίας γύρω στα 30 μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής ενώ η τροχαία απέκλεισε προσωρινά τον δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από το σημείο αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, η νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, χτύπησε στο μικρό πεζοδρόμιο στην άκρη του δρόμου και το όχημά της, από τύχη, σταμάτησε λίγα εκατοστά πριν πέσει από ύψος τουλάχιστον 3 μέτρων.

Την τρελή πορεία του οχήματος ανέκοψε ο προειδοποιητικός φωτεινός σηματοδότης στο σημείο, τον οποίο και το όχημα ξήλωσε…

Πηγή: thebest.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Σπάρτη: Αυτοψία στον τόπο της αεροπορικής τραγωδίας – Δύο νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους – Άνοιξαν το αλεξίπτωτο αλλά δεν τα κατάφεραν!

Ήπειρος: Ακρωτηριάστηκε το χέρι παιδιού σε πλυντήριο ρούχων – Κατέρρευσε από τους φρικτούς πόνους μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Καρδίτσα: Έτσι σκοτώθηκε ο νονός στο γλέντι μετά τη βάπτιση – Αποκαλύψεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος Κρήτη και Θεσσαλία!

Μαγνησία: Σπαραγμός στην εθνική οδό για τις δύο αδερφές και το φίλο τους που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Δείτε φωτό και βίντεο!

Λάρισα: Αιφνιδιαστικό λουκέτο χρηματιστηριακής εταιρείας αφήνει επί ”ξύλου κρεμάμενους” τους επενδυτές – Απάτη ύψους 1.500.000€!

Πάτρα: Άνοιξε την πόρτα του ξενοδοχείου και έπεσε πάνω στον κουμπάρο – Η απόλυση από την τράπεζα και οι σκηνές απείρου κάλλους…

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version