Κυριακή, 21 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Πάτρα – Αυτοκτονία φοιτητή: «Ειδοποιήστε τις αρχές» έγραψε ο 24χρονος στο τελευταίο σημείωμα

Πάτρα – Αυτοκτονία φοιτητή: «Ειδοποιήστε τις αρχές» έγραψε ο 24χρονος στο τελευταίο σημείωμα
ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείο

Συγκλονίζει η υπόθεση αυτοχειρίας του 24χρονου φοιτητή στην Πάτρα. Ο νεαρός, με καταγωγή από τη Ρόδο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα με την τελευταία του επιθυμία.

«Ειδοποιήστε τις Αρχές όταν βρείτε αυτό το σημείωμα» (!), ανέφερε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το σημείωμα του αυτόχειρα φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Πάτρα.

Ο 24χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη (10.02.2022). Οι γονείς του μάταια προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του. Ζήτησαν τη βοήθεια του σπιτονοικοκύρη, ο οποίος την Κυριακή (12.02.2022), με τη βοήθεια κλειδαρά, μπήκε στο διαμέρισμα. Κατευθυνόμενος προς το υπνοδωμάτιο του 24χρονου, βρήκε στην πόρτα το σημείωμα!

Πάτρα: Ο 24χρονος είχε «κανονίσει» για την κηδεία του!

Δίπλα στο κρεβάτι του άτυχου φοιτητή βρέθηκε και δεύτερο σημείωμα τεσσάρων σελίδων. Σε αυτό αποκάλυπτε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ταυτόχρονα, και έδινε οδηγίες αναφορικά με τον τρόπο ταφής του, σημειώνοντας πως η κίνηση να τερματίσει τη ζωή του ήταν προσωπική του επιλογή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις