Δευτέρα, 1 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Πάτρα: «Δέχθηκα απειλές από τον πρώην σύζυγό μου» λέει η μητέρα του 15χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα του

Πάτρα: «Δέχθηκα απειλές από τον πρώην σύζυγό μου» λέει η μητέρα του 15χρονου που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα του
istock

Σε καταγγελίες κατά του πρώην συζύγου της προχώρησε η μητέρα του 15χρονου από την Πάτρα που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα του επειδή του αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφυλος. 

«Το βράδυ της Δευτέρας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “μαμά, βοήθεια!”. Μετά λιποθύμησε. Στο νοσοκομείο τον κρατάνε για προληπτικούς λόγους. Όπως μου είπε, τον χτύπησαν ο μπαμπάς του και ο θείος του επειδή άργησε να πάει στο σπίτι», δήλωσε η μητέρα του 15χρονου.

Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του 15χρονου γνώριζε από πέρυσι τον Αύγουστο για τη σεξουαλική ταυτότητα του ανήλικου, «αλλά δεν το δεχόταν και τα έβαζε μαζί μου ότι εγώ φταίω», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα.

«Το παιδί ήταν φοβισμένο, κατατρομοκρατημένο και πονούσε στα πλευρά και στον θώρακα», είπε.

Παράλληλα, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο πρώην σύζυγός της την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. «Δεν είχα απευθυνθεί πουθενά, γιατί φοβόμουν», σημείωσε και επισήμανε πως αναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια των παιδιών γιατί την πίεζε: «Τον φοβόμουν και μου είπε ότι “θα συμφωνήσεις να πάρω εγώ τα παιδιά, με το ζόρι”».

«Ο θείος παλιά είχε χτυπήσει πρώτα το παιδί και μετά εμένα τον Ιούλιο του 2019», κατήγγειλε η μητέρα και υπογράμμισε πως «όταν ξεκίνησα να έρθω να σταθώ δίπλα στο παιδί μου δέχτηκα απειλητικό μήνυμα από τον πατέρα του».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις