Παρασκευή, 30 Αυγ.
30oC Αθήνα

Πάτρα: Εκρήξεις από μπαταρίες στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Πάτρα: Εκρήξεις από μπαταρίες στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Αναστάτωση στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα, από τις εκρήξεις που ακούστηκαν τα μεσάνυχτα. Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε χωρίς να χρειαστεί η μεταφορά ασθενών.

Οι εκρήξεις προκάλεσαν ανησυχία σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, με την αιτία να διαπιστώνεται λίγο αργότερα. Πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά και δεν χρειάστηκε να ληφθούν μέτρα. Ασθενείς και συνοδοί, προσπαθούσαν να μάθουν τι είχε συμβεί, με ερωτήσεις σε γιατρούς και νοσηλευτές. Η κατάσταση ομαλοποιήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και το νοσοκομείο που εφημέρευε συνέχισε τη λειτουργία του.

Όπως αναφέρει το tempo24, τα μεσάνυχτα άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί, από το υπόγειο του Γενικού Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκαν εκρήξεις από μπαταρίες. Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Η κατάσταση τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση 12 ανδρών με πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν ασθενείς και προσωπικό του Νοσοκομείου.

Να σημειωθεί πως στο σημείο έσπευσαν άμεσα και οι υπεύθυνοι του Νοσηλευτικού Ιδρύματος, καθώς το νοσοκομείο εφημέρευε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις