Τρίτη, 17 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου φέρεται να φωτογράφιζε ανήλικη, πως έγινε αντιληπτός

Πάτρα: Επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου φέρεται να φωτογράφιζε ανήλικη, πως έγινε αντιληπτός
istock

Επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου στην Πάτρα φέρεται να φωτογράφιζε ανήλικη κοπέλα και μετά από μήνυση του πατέρα της, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με το pelop το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/09/2024) σε αναψυκτήριο της περιοχής Μαρκάτου στην Πάτρα, όταν ο πατέρας της 15χρονης έπινε το ποτό του με έναν φίλο του και δεν αντελήφθη ότι ο καθηγητής χωρίς τη συναίνεσή του φωτογράφιζε την κόρη του.

Όμως, σε διπλανό τραπέζι κάθονταν τρεις νεαροί που είδαν τι έκανε ο καθηγητής και του ζήτησαν τον λόγο. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, εκλήθη η Αστυνομία και όλοι οι πρωταγωνιστές αυτής της ασυνήθιστης ιστορίας οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια της Πάτρας, όπου ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας κατέθεσε μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Το κινητό τηλέφωνο του επίκουρου καθηγητή κατασχέθηκε και πρόκειται να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για να εξεταστεί το περιεχόμενό του.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pelop το περιβάλλον του πατέρα υποστηρίζεται ότι τόσο από τον καταγγελθέντα όσο και από τον αρμόδιο αξιωματικό καταβλήθηκε προσπάθεια να θεωρηθεί το περιστατικό λήξαν και να μην ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ωστόσο, ο πατέρας ήταν ανένδοτος και ο επίκουρος καθηγητής κρατήθηκε τη νύχτα στην Ασφάλεια και το Σάββατο (14/09/2024) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ο τελευταίος άφησε ελεύθερο τον καθηγητή και επέστρεψε τη δικογραφία στην Ασφάλεια, διότι έκρινε ότι είναι ελλιπή.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις