Πέμπτη, 10 Οκτ.
25oC Αθήνα

Πάτρα: Κακοποιούσε τη σκυλίτσα που βλέπετε μπροστά στο κουτάβι της – Η αντίδραση που συγκίνησε τους πάντες (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Απίστευτες εικόνες σε δρόμο της πόλης με θύμα την σκυλίτσα που βλέπετε

Σκηνές από την κακοποίηση μια πανέμορφης σκυλίτσας, της Σαριτέ, το Μάρτιο του 2013, με πρωταγωνιστή έναν άντρα ο οποίος επέβαινε σε μηχανάκι από το οποίο την είχε δέσει με σχοινί και την έσερνε στο δρόμο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών, θα ζωντανέψουν σήμερα στο εφετείο της Πάτρας.
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Σε όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορεί να σβηστεί αυτή η εικόνα όπως δεν πρόκειται ποτέ να σβηστεί η εικόνα της κουταβίτσας Ροζέτα που έτρεχε πίσω από την μάννα της που σερνόταν αλλά και του ”Μάγκα” ο οποίος χάλασε τον κόσμο από τα γαυγίσματα όταν αντελήφθη το συμβάν

Υπενθυμίζεται πως όταν 2 διερχόμενοι με αυτοκίνητο σταμάτησαν το δράστη, τους είπε «είναι δικά μου και τα κάνω ότι θέλω»! Η Σαριτέ πνιγόταν και έβγαζε αφρούς από το στόμα, λιπόθυμη. Τη λύσανε  της έριξαν πάνω της νερό κι αμέσως μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο. Οι πατούσες της είχαν ξεκολλήσει και η κοιλιά της ήταν σκισμένη και γδαρμένη παντού. Τον πρώτο καιρό ήταν βεβαίως αντικοινωνική και δεν πλησιαζόταν από άνθρωπο!
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr

Όταν την μετέφεραν στο σπίτι της οικογένειας που την υιοθέτησε από το κτηνιατρείο, έμεινε για πολλές ώρες ακίνητη στην είσοδο. Για να μπει μέσα της έβαλαν κλασσική μουσική και της παρουσίασαν την κουταβίτσα της η οποία αργότερα υιοθετήθηκε από μια οικογένεια στη Γερμανία.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο δράστης έχει επικαλεστεί για την έφεση προβλήματα νόσου Αλτσχάιμερ. Όμως οδηγούσε μηχανάκι κι έχει πλήρη καθημερινή δραστηριότητα. Το Μάρτιο του 2013 ο δράστης πέρασε αυτόφωρο, κι έπειτα δικάστηκε σε 4 χρόνια με αναστολή και 4.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε