Site icon NewsIT

Πάτρα: Νέα στοιχεία πίσω από τον “γύρο του θανάτου” στο φανοποιείο! Με συνοδεία το παιδί του δράστη στο σχολείο (Βίντεο)

08.02.2020 | 18:02
Πάτρα: Νέα στοιχεία πίσω από τον “γύρο του θανάτου” στο φανοποιείο! Με συνοδεία το παιδί του δράστη στο σχολείο (Βίντεο)

Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πάτρας, για τη τύχη του 41χρονου φανοποιού, μετά τη διαφωνία Ανακρίτριας και Εισαγγελέως. Υπενθυμίζεται πως η Ανακρίτρια έκρινε πως θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος, ενώ η Εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του.

Η “δύσκολη συνύπαρξη” θύματος και δράστη καθώς ήταν γείτονες, οδήγησαν τον 40χρονο να αναζητήσει λύσεις για να απομακρύνει την επιχείρηση του από την περιοχή. Συγκεκριμένα είχε αγοράσει οικόπεδο στην Παραλία Πατρών, μετά τη λήψη δανείου και είχε κινήσει τις διαδικασίες μεταφοράς του φανοποιείου του, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον 40χρονο.

Μάλιστα πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αποκάλυψε πως εξαιτίας της υπάρχουσας κατάστασης που επικρατούσε, είχε ληφθεί μέριμνα από το Διευθυντή του Σχολείου όπου φοιτούσε το παιδί του 40χρονου, να “συνοδεύεται’ από και προς το σπίτι του, λόγω των απειλών που φέρεται να είχε εξαπολύσει το θύμα και κατά της οικογένειας του κατηγορούμενου.

Το βίντεο ντοκουμέντο του εγκλήματος είναι αποκαλυπτικό και ταυτόχρονα σοκαριστικό. Είναι η στιγμή της δολοφονίας μέσα στο φανοποιείο.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η δολοφονία στο φανοποιείο

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version