Site icon NewsIT

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 16χρονο – «Φώναζα βοήθεια αλλά έφυγε»

08.10.2024 | 18:51
Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 16χρονο – «Φώναζα βοήθεια αλλά έφυγε»

Ένας ασυνείδητος οδηγός στην Πάτρα παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 16χρονο που περπατούσε στην άκρη του δρόμου.

Ο οδηγός όχι μόνο δεν τον είδε, όχι μόνο τον χτύπησε, αλλά αφού τον πέταξε στα χωράφια στην Πάτρα τον εγκατέλειψε  αδιαφορώντας για την τύχη του θύματος.

«Σταμάτησε αρκετά μέτρα μακριά. Απλά φώναζα βοήθεια και σηκώθηκε κι έφυγε. Πήγα στο σπίτι του φίλου για να πάρω τους γονείς μου τηλέφωνο ή κάποιο ασθενοφόρο για να πάω στο νοσοκομείο», είπε ο 16χρονος.

Ο 16χρόνος βρέθηκε αιμόφυρτος, αλλά κατάφερε να καλέσει τον πατέρα του, που πανικόβλητος τον έψαχνε για να βρει σε ποια περιοχή βρίσκεται.

«Περπατούσα το βράδυ για να πάρω το λεωφορείο να γυρίσω στο σπίτι. Εκεί που περπατούσα ένιωσα ένα δυνατό χτύπημα. Έπεσα σε ένα χωράφι και έχασα τις αισθήσεις μου για μερικά δευτερόλεπτα», συμπλήρωσε ο 16χρονος.

Ευτυχώς η μεταφορά του 16χρονου στο νοσοκομείο ήταν άμεση και κάπως έτσι απέφυγαν τα χειρότερα.

«Ο οδηγός είχε σταματήσει αρκετά μέτρα μακριά. Του φώναζα βοήθεια και δεν ήρθε να με δει. Πέρασαν αυτοκίνητα και μηχανάκια που δεν σταμάτησαν», συμπλήρωσε ο νεαρός.

 

Τώρα, οι Αρχές ζητούν πληροφορίες και κάνουν τη έρευνα για να φτάσουν στον ασυνείδητο οδηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ήταν περίπου 55 ετών και γκριζομάλλης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version