Site icon NewsIT

Πάτρα: Οι παιχνιδιάρικες πόζες της… νέας Αντριάνα Λίμα που τρελαίνουν το instagram – Δείτε φωτό της Ζωής Μαντζακάνη!

27.07.2015 | 10:04
ΦΩΤΟ από dete.gr

ΦΩΤΟ από dete.gr

Η... νέα Αντριάνα Λίμα είναι από την Πάτρα και «τρελαίνει» τους χιλιάδες followers της στο Instagram με τις φωτογραφίες  που ανεβάζει στον λογαριασμό της.

Στην τρυφερή ηλικία των 21ος ετών, το μοντέλο Ζωή Μαντζακάνη, η οποία μοιράζει την καταγωγή της μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας, έχει καταφέρει να την παρομοιάζουν με έναν από τους πλέον διάσημους «αγγέλους» της Victoria Secret, που συμπτωματικά είναι και το είδωλό της.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σουηδία (με εξαίρεση έναν χρόνο που πέρασε στην Πάτρα, όταν ήταν πολύ μικρή), η Ζωή κληρονόμησε το μεσογειακό ταμπεραμέντο του Ελληνα πατέρα της, το οποίο λειτούργησε εκρηκτικά σε συνδυασμό με το αριστοκρατικό στιλ που πήρε από τη Σουηδή μητέρα της.

Στα 13 της την «ανακάλυψε» ένας κυνηγός ταλέντων σε ένα εμπορικό κέντρο στη Στοκχόλμη. Ωστόσο οι υπερπροστατευτικοί γονείς της δεν της επέτρεψαν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ προτού κλείσει τα 16. Εναν χρόνο μετά υπέγραψε συμβόλαιο με το νούμερο ένα πρακτορείο μοντέλων στον κόσμο, το EliteModels.

Η συνέχεια τη βρήκε να συνεργάζεται με γνωστούς οίκους μόδας και να λαμβάνει μέρος σε κορυφαία fashionevents, όπως μια επίδειξη μόδας της Victoria’sSecret. Εκεί έκανε επιτέλους το όνειρό της πραγματικότητα, δηλαδή να φορέσει τα φτερά της δημοφιλούς φίρμας, από την οποία αναδείχτηκε και το πρότυπό της, η Βραζιλιάνα Αντριάνα Λίμα.

Πηγή: dete.gr

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version