Site icon NewsIT

Πάτρα: Σοκάρουν οι εικόνες μετά την πτώση άντρα στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας [pics, vids]

22.12.2017 | 09:55

Σε κατάσταση σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες στην Πάτρα. Σκληρές εικόνες μετά την πτώση του άντρα στο κενό...

Οι εικόνες από την πτώση του άντρα στην Πάτρα σοκάρουν. Τραυματισμένος στο δρόμο, με τους αυτόπτες μάρτυρες να έχουν παγώσει.

Ο 43χρονος κάτω από άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στις Εργατικές κατοικίες Νέου Δρόμου.

Ο άνδρας μετά την πτώση του από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας, υπέστη σοβαρά κατάγματα και τραύματα στο σώμα του. Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δεν είχε τις αισθήσεις του, ωστόσο βρισκόταν στη ζωή.

Διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας” που εφημέρευε, του έγινε χρήση οξυγόνου και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Στο σημείο του συμβάντος εκτός από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πήγε και η αστυνομία που διερευνά τα αίτια της πτώσης του άνδρα. Το θέαμα της πτώσης και του σοβαρού τραυματισμού του συμπολίτη στις Εργατικές κατοικίες του Νέου Δρόμου, προκάλεσε σοκ στους περίοικους.

Το βίντεο ντοκουμέντο μετά την πτώση στο κενό

Ανυποψίαστοι περαστικοί είδαν τον άνδρα να πέφτει στο κενό και με κομμένη την ανάσα ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Οι εικόνες από το σημείο στην Πάτρα

Πηγή: dete.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version