Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Πάτρα: Σπαρταριστές ιστορίες στα ΑΤΜ των τραπεζών – Οι ατάκες και οι εκπλήξεις που συζητήθηκαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Από την απορία νεαρού μέχρι την πιο ευχάριστη έκπληξη για ηλικιωμένο, που προσπαθούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε στην οθόνη του ΑΤΜ

Ατάκες που θυμίζουν ανέκδοτο, απορίες που δεν ξέρεις τι να απαντήσεις και πρωτότυπες πρωτοβουλίες για διευκόλυνση του κοινού συνθέτουν το παζλ των όσων συμβαίνουν στις τράπεζες της πόλης, απο την πρώτη κίολας ημέρα των capital controls.

Νεαρός “έφαγε” 20 λεπτά απο την ουρά ΑΤΜ της Πάτρας γιατι προσπαθούσε να σηκώσει τα 60 ευρώ ενώ στον λογαριασμό του είχε μόλις 16 ευρώ. Το ανακάλυψε φίλος του μαζί με τον οποίο πάλευε και απορούσε “γιατί το μηχάνημα δεν βγάζει αφού η κυβέρνηση τα δίνει”.

Ενας ηλικιωμένος απογοητευμένος, προσπαθούσε να σηκώσει με μια κάρτα χρήματα και τελικά με την βοήθεια ενός νέου που ανέμενε στην ουρά διαπιστώθηκε πως δεν είχε περισσότερα απο 14 ευρώ στον λογαριασμό του. Ο ηλικιωμένος τότε έδωσε στον νεαρό μια ακόμη κάρτα στην οποία ήλπιζε να υπήρχαν τουλάχιστον 60 ευρώ. Προς έκπληξη και των δύο, ο λογαριασμός περιείχε 29.000 ευρώ!

Μια νεαρή πριν καλά καλά ανακοινωθούν τα capital controls και το Σαββατοκύριακο που γνωστοποιήθηκε πως πάμε για δημοψήφισμα έτρεξε αρον αρον σε ΑΤΜ στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου για να σηκώσει ότι μπορούσε και δεν το σκέφτηκε στιγμή να βρεθεί σε ουρά στο κέντρο της Πάτρας με τα αλουμινόχαρτα μισοτελειωμένης βαφής που έκανε πριν λίγα λεπτά σε κομμωτήριο του κέντρου.

Κάποιοι εγκατέστησαν αυτοσχέδια τέντα απο χαρτόνι σε ΑΤΜ για να αποφύγουν την υπερβολική έκθεση στον ήλιο αλλα και τις αντανακλάσεις στην οθόνη του ΑΤΜ. Τα μηνύματα σε κόλλες Α4 που κόλλησαν δίπλα και πάνω σε ΑΤΜ πολλά. Οι ατάκες, τουλάχιστον σπαρταριστές!

Ένας νεαρός που δεν άντεξε να περιμένει τουλάχιστον 15 στην ουρά ενώ μπροστά του βρισκόταν μια ηλικιωμένη που “πάλευε” να βγάλει χρήματα απο το ΑΤΜ και έβαζε ξανά και ξανά την κάρτα στην εσοχή του μηχανήματος, της πρότεινε το απίστευτο. “Αν θέλετε αφήστε με να σας περάσω εγώ την πίστα, γιατί είναι δύσκολη!”

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε