Δευτέρα, 26 Αυγ.
31oC Αθήνα

Πάτρα: Στην εντατική 19χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα

Πάτρα: Στην εντατική 19χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα
ΦΩΤΟ από tempo24

Το σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα, έστειλε τον 19χρονο τραυματία στην εντατική, με τους γονείς του να προσεύχονται για μια ευχάριστη είδηση. Τραυματίστηκαν και οι δύο φίλοι, που ήταν μαζί του, στο αυτοκίνητο.

Τρεις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας πολύ σοβαρά, είναι ο απολογισμός μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στην Πάτρα τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Αυγούστου του 2024. Ο 19χρονος παραμένει στην εντατική, με τους γιατρούς να περιμένουν να διαπιστώσουν πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του, στη θεραπεία που του χορηγούν. Οι δύο φίλοι, που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο και κάθονταν μπροστά από εκείνον, έχουν τραυματιστεί πιο ελαφρά και η κατάστασή τους, δεν εμπνέει ανησυχία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24, ο νεαρός έχει μεταφερθεί σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρίου, όπου και δίνει μάχη, καθώς οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Όλα συνέβησαν στις 05:00 το πρωί της Κυριακής στη λεωφόρο Δημοκρατίας στην Οβρυά, στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ, όταν ΙΧ προσέκρουσε με σφοδρότητα σε νταλίκα.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις 19χρονοι. Ο οδηγός και ο συνοδηγός έχουν τραυματιστεί ελαφρύτερα, όμως ο νεαρός που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Από την Τροχαία διεξάγονται έρευνες για τα αίτια του σοκαριστικού τροχαίου. Οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για τον 19χρονο, που έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, τους γονείς και τους στενούς συγγενείς του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις