Site icon NewsIT

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 37χρονος αστυνομικός – Του επιτέθηκαν Ρομά κατά τη διάρκεια ελέγχου

13.09.2024 | 13:16
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 37χρονος αστυνομικός – Του επιτέθηκαν Ρομά κατά τη διάρκεια ελέγχου

Συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (12.09.2024) στην περιοχή της Παραλίας Πατρών, μεταξύ Ρομά και αστυνομικών της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί που διενεργούσαν στοχευμένους ελέγχους στην περιοχή, επιχείρησαν να ελέγξουν έναν άνδρα Ρομά που κινούνταν πεζός στην περιοχή.

Τότε, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που ανέβηκε στο Tik Tok, άλλα άτομα – επίσης Ρομά – που βρίσκονταν εκεί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς που διενεργούσαν τον έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν άμεσα ενισχύσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν την έκρυθμη κατάσταση που είχε διαμορφωθεί. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρών δυνάμεων προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά το επεισόδιο η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές πέντε ατόμων και δύο από τους αστυνομικούς οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, ελαφρά τραυματισμένοι. Σύμφωνα με το tempo24, ο ένας από τους τραυματίες αστυνομικούς, ηλικίας 37 ετών δέχθηκε μπουνιά στο μάτι, ενώ ένας ανήλικος Ρομά τον δάγκωσε στο χέρι.

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει ακόμη στην κατάσχεση ενός οχήματος και έχουν ταυτοποιηθεί τα δύο άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού, τα οποία αναζητούνται για να συλληφθούν.

Tags:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version