Τοπικά Νέα

Πάτρα: Τρίτο κρούσμα μηνιγγίτιδας, διασωληνωμένος νοσηλεύεται 20χρονος φοιτητής

Συναγερμό προκάλεσε στις υγειονομικές αρχές στην Πάτρα το τρίτο κατά σειρά κρούσμα μηνιγγίτιδας που εντοπίστηκε σε φοιτητή του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο 20χρονος φοιτητής νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση στον “Άγιο Ανδρέα” και αναμένεται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τον φοιτητή βρήκαν οι γονείς του σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι του.

Στους επιστήμονες επικρατεί έντονος προβληματισμός και βέβαια στην φοιτητική κοινότητα μεγάλη αναστάτωση.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το τρίτο κρούσμα μηνιγγίτιδας που εντοπίζεται σε φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών το τελευταίο διάστημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα