Site icon NewsIT

Πάτρα: «Βγήκε αιμόφυρτος στην πλατεία», λέει το Χαμόγελο του Παιδιού για τον 15χρονο που κακοποιήθηκε

29.06.2024 | 19:43
Πάτρα: «Βγήκε αιμόφυρτος στην πλατεία», λέει το Χαμόγελο του Παιδιού για τον 15χρονο που κακοποιήθηκε

Το χρονοδιάγραμμα της σοκαριστικής υπόθεσης ξυλοδαρμού ενός 15χρονου από τον πατέρα του και τον θείο του στην Πάτρα επειδή τους είπε πως είναι ομοφυλόφιλος, ξεδιπλώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο 15χρονος που κακοποιήθηκε βάναυσα από τα δυο στενά συγγενικά του πρόσωπα στην Πάτρα, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης «σε πολύ άσχημη κατάσταση», όπως σημειώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός σε ανακοίνωσή του, την Παρασκευή (28.06.2024) έλαβαν δύο κλήσεις που αφορούσε την κακοποίηση ενός παιδιού 15 ετών σε χωριό στην περιοχή της Πάτρας.

«Αναφέρθηκε περιστατικό όπου το παιδί κακοποιήθηκε έντονα σωματικά από τον πατέρα του και, αιμόφυρτο, κατευθύνθηκε στην πλατεία», γράφουν χαρακτηριστικά.

«Ακολούθησε επικοινωνία του Οργανισμού με το Νοσοκομείο, όπου εξέφρασε τη στήριξή του απέναντι στο παιδί και ενημερώθηκαν οι εξειδικευμένοι επιστήμονές του για την υγεία του ανήλικου.

Το ανήλικο παιδί, έπειτα από πληροφόρηση που έλαβε ο Οργανισμός είναι καλά. Επιπρόσθετα, το «Χαμόγελο» δήλωσε την ολιστική στήριξή του για την κάλυψη κάθε ανάγκης του παιδιού ή στήριξη με τη συνδρομή εθελοντών μας», σημειώνει η ανακοίνωση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version